.

.

KitKni Детски KF94, висококачествен защитен 4-слойный филтър от нетъкан текстил 3D-дизайн с еластични обеци (50 бр./100 бр./200 бр.)

KitKni Детски KF94, висококачествен защитен 4-слойный филтър от нетъкан текстил 3D-дизайн с еластични обеци (50 бр./100 бр./200

BGN 32.11

Брой продукти
На склад

Kids KF94 : 4-слойный нетъкан материалПроизведено в САЩ или са внесени.Сгъваема закопчалка. [Лек и дишащ] да ви Представи детски KF94.Банката създава защитен слой и се поддържа теглото е лесно.Това висококачествено средство за еднократна употреба предпазва вашето бебе от вредни вещества, което му позволява да диша свеж и чист въздух. [Пластмаса и разтеглив, обеци] KF94 от привлекателен и луксозен дете._это удобен еластичен ремък за уши, меки и здрави материали, ще осигури комфорт.Този еластичен ухото на куката е изработен от латекс, за да намали натиска върху малки уши, като по този начин осигурява продължително носене през целия ден. [Удобен ергономичен дизайн] Лека дишаща kf94_в дизайн, помислете за комфорта на вашето бебе.U-образна triangle solid проектирани така, че да прилепва плътно към носа, брадичката и ушите си, и да комфортно и ефективно усвояване на фин прах чрез адгезионные структура. [Технически характеристики] : Четири нива на защита, можете да се доближи до тях и да получите най-добрия ефект за защита.Дължина на ушния куката е 2,4 инча, най-дължина - 7 см, а еластичността много добра. [След лесен за използване еднократна средства фиш и натиснете го към носа си, за да се продаде, за да я защити с комфорт.Тези детски играчки са подходящи за момчета и момичета, у дома, в училища, обществени паркове, на открито и на оживени обществени места.

Други функции

Най-добри сделки