.

.

Въздухопроводи CPOWACE С предварителен филтър, Съвместим с всички модели Can-Am Ryker Аксесоари Заменят с 219401025 Пластмасов Сребрист комплект за вентилация на двигателя (2 б?

Въздухопроводи CPOWACE С предварителен филтър, Съвместим с всички модели Can-Am Ryker Аксесоари Заменят с 219401025 Пластмасов

BGN 44.20

Брой продукти
На склад

【Съдържание на пакета】 Съвместим с модели на Can-Am Ryker (Моля, обърнете внимание : филтри, монтирани само на всмукателните отверстии от лявата страна на седалката на водача, от другата страна - просто украса). 【Здрав материал】 е Изработен от инжектированного полипропилен с висока плътност (HDPE).Построен в съответствие със строги стандарти за контрол на качеството.Могат да издържат на екстремни метеорологични условия и ударопрочен.Предварителен филтър и филтърна инсталация могат ефективно да се предотврати попадането на прах.Лесен за почистване.Прецизна лазерно рязане. 【Уникален дизайн】 Сребърно покритие, подходящо последната тенденция на модата, прави си Ryker по-видими и прохладно в тълпата.Осигуряване на безопасно шофиране, можете да се насладите на най-атрактивни визуални впечатления.Идеално се съчетава с оригинален стил на автомобила. 【Лесна инсталация】 Инсталацията може да се извърши за няколко минути.Няма допълнителни промени не се изисква. 【Предпоставка включва】 2 x въздух.Инструкциите са приложени.

Други функции

Най-добри сделки