.

.

MIBICIRI 6 бр. Т-Образна Дентална Ретрактор за бузите, Отваряне на устата с двойна глава 3 Големи размери + 3 Малки на Размер, Отваряне на устата с двойна глава, Хирургичес?

MIBICIRI 6 бр. Т-Образна Дентална Ретрактор за бузите, Отваряне на устата с двойна глава 3 Големи размери + 3 Малки на Размер, Отваряне

BGN 5.86

Брой продукти
На склад

【Здрав материал】 Черна пластмасова отварачка за устата е Изработена от устойчив, екологично чист, трайни пластмаса, която издържа дълго време, пластмасов материал, моля, дезинфицируйте алкохол, това е невъзможно да се ПОЧИСТИ В автоклав!!(Да Не се съхранява в автоклав) 【Надежден материал】 тези Т-образни ретракторы за зъби, изработени от качествена пластмаса, която издържа на висока температура, него не е лесно да се прекъсне, той е сигурен и бърз, стабилен и няма да навреди на тялото ви. 【Широко приложение】 този избелващ стоматологичен ретрактор за бузите подходящ за разглеждане на устната кухина, а също и удобна за използване в стоматологични клиники и избелващи салони; Освен това, то също може да се прилага у дома като подпори, за да доставят повече удоволствие на семейството. 【Предпоставка включва】 за Еднократна употреба отваряне на устата с двуглавой Т-образна конструкция, големи размери : 167 мм х 55 мм, малък размер : 145 мм, широчина 45 мм Прибывшая на помещение и включва : 3 x по-големи, 3 x малките.Той е идеален за продължителна употреба в стоматологични кабинети. 【Лесна употреба】 Благодарение на специалната конструкция на тях може лесно да се управлява и да осигури комфорт на пациентите.Той може напълно да се отвори устата на пациентите по време на лечението.Пластмасов ретрактор, който помага да ви осигури лесен преглед на устната кухина.Технически характеристики : Заглавие : 4 бр. Стоматологичен двуглавият Т-образен внутриротовой ретрактор за бузите Материал : пластмаса Основен цвят : черен / прозрачен Размер : -Голяма : 167 * 55 * 24 мм -Малък : 145 * 45 * 20 мм Характеристики : Гъвкава; Помага да се осигури безпрепятствено преглед на устната кухина.Пакетът включва : 6 x Ретракторов за устни (3 Големи + 3 малки) Забележка : -Цветът на продукта може да се различават малко от снимките и друг монитор, както и размерът може да бъде малко променен, поради ръчно измерване.Бихме били благодарни за вашия вид разбиране.

Други функции

Най-добри сделки