.

.

Подпори за Детска Коледна Фотография, Вязаный на една Кука Костюми, Тоалети Мил дядо коледа с Червена Шапка + Шорти, Подпори за Фотосесия 3-6 Месеца, Новороденото Мом?

Подпори за Детска Коледна Фотография, Вязаный на една Кука Костюми, Тоалети Мил дядо коледа с Червена Шапка + Шорти, Подпори за Фотосесия

BGN 4.43

Брой продукти
На склад

❤МЕК ПАМУК : Нашият реквизит за снимки на бебето на дядо коледа е изработена от 100% futon плетиво, ръчно изработени, свързани с плетене на една кукаЩе се насладите на нашите уникални, трайни и красиви детайли, които се открояват и изглеждат чудесно.Този комплект е подходящ за използване на дете на възраст около 3-6 месеца. ❤Цвят : Цветът е същият като на снимката, но, моля, обърнете внимание, че актуалните цветове могат да се различават леко от изображения се дължи на различни настройки на монитора и светлината при заснемане на снимки. ❤Пакетът включва : Червена шапка на дядо коледа + Шорти.Преди надеванием препоръчваме ви първо да се изпират на ръка. ❤Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК за ДУШАТА на ДЕТЕТО : това е един прекрасен и незаменим подарък за вписване в регистъра на детски души!Семейство и приятели ще бъдат щастливи, виждайки постигане на бебето. ❤МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : идеален за сувенири фотосесии, подарък в душата на детето и подаръци, супер меки, удобни и дишащи?Направете така, че вашето дете става все по-модерен, привлекателен, красив, децата си-това много ще се хареса.Костюм за парти за новородено, Подпори за детска фотография, Подпори за детска фотосесия, идеален за костюм за парти за новородени.Особено Подходяща за носене на деца 3-6 месеца.Цвят : както е показано на снимките.Материал : екологично чист мек вязаный на една кука от памук. 100% чисто нов и високо качество на новороденото дете ръчно изработени, вязаный на една кука, сладък костюм за фотосесията, облекло прави детето по-привлекателна.Родителите ще се радваме да снимам първия ден от живота си бебето, стилно празнуват всеки месец и голяма година.Подпори за детска фотография е задължителен предмет за бебето.Това ще остави у всяко новородено приятни спомени. Измийте си ръцете и оставете да изсъхне на въздуха. Моля, позволете едно малко отклонение в размер от ръчно измерване. Поради светлинния ефект и устойчива на атмосферни влияния, моля, допуска се малка разлика в цвета между картина и стока. Доволни стока, моля, оставете щедър бакшиш.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние винаги се радваме за които е създадено за вас .Пакетът включва : Червена шапка на Дядо Коледа + Шорти.Преди надеванием препоръчваме ви първо да се изпират на ръка.

Други функции

Най-добри сделки