.

.

ZYBenda 24 бр. Нечупливи Блестящи и полирани Лъскава Украса за коледните дърво коледна Балони, Украса - 3 Стил, Коледни Висящи Топки, за празнична украса на Сватбени парт?

ZYBenda 24 бр. Нечупливи Блестящи и полирани Лъскава Украса за коледните дърво коледна Балони, Украса - 3 Стил, Коледни Висящи Топки, за празнична

BGN 6.23

Брой продукти
На склад

?【Малки топки】 Моля, проверете размера, преди да купитеКуки за коледни топки са включени в комплекта, за да се улесни обесване. 24шт отпред включва 3 стила : блестящи, мат, с пайети. ?【РАЗНООБРАЗИЕ от стилове】 Малки декорация за коледни топки са изработени от по-дебел висококачествена пластмаса и е по-трудна за обработка.Нечупливи коледни топки съчетават в себе си красота и блясък истинско стъкло с небьющейся практичност пластмаса.Идеално място за семейства с деца и домашни любимци.Ще ви избави от безпокойство за това, че те поранятся и навсякъде ще парчета стъкло. ?【НЕБЬЮЩИЙСЯ】 ще се Превърне в чудесно допълнение към вашия коледен бижутата и празничната декора.Идеален дом декор за различно оформяне на Коледа, сватба, годеж, юбилей, парти, под формата на висящи украшения на клоните на дърветата, централните елементи на масата, около парапет, над рецепцията и т. ?【Идеална за засаждане】 Идеален дом декор за различно оформяне на Коледа, сватба, годеж, юбилей, парти, под формата на висящи украшения на клоните на дърветата, централните елементи на масата, около парапет, над рецепцията различна дължина и т., Това също е чудесен избор за търговски украса на тържества.Тези малки коледни топки ще бъдат чудесно допълнение към вашия рождественскому и празничната декор.Идеален дом декор за различно оформяне на Коледа, сватба, годеж, юбилей, парти, под формата на висящи украшения на клони на дървета, централните елементи на масата, около парапет, над рецепцията различна дължина и т., Това също е чудесен избор за търговски украса на тържества.Декорация за коледни топки са изработени от по-дебел висококачествена пластмаса и е по-трудна за обработка.Куки за коледни топки са включени в комплекта, за да се улесни обесване.Топките са снабдени с главни букви, На Висулки.Размери : 1,3 "(32 мм)/1,6" (42 мм)/2,4" (6,2 мм) в диаметър.

Други функции

Най-добри сделки