.

.

Тоалетни Принадлежности, Четка за Тоалетна Стенни Четка за Тоалетна и Притежателя Набор от Четки за Тоалетна с Мека Четка За Баня Пластмасов Скрубер Сива Четка За ?

Тоалетни Принадлежности, Четка за Тоалетна Стенни Четка за Тоалетна и Притежателя Набор от Четки за Тоалетна с Мека Четка За Баня

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Елегантен И МОДЕРЕН ДИЗАЙН】 Защо са избрали нашата четка за тоалетна?Това е не само средство, но и по-скоро декор за баняЕргономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. ◆ Може да бъде наклеен на стената, без да заема място,Компактни стенни дизайн, идеален за малки помещения. ◆ За размери : 22x10x38,8 см /8,67x3,94x15,3 инча. ◆ Изработена от трайно устойчиво пластмаса. ◆ Уникална конструкция на главата на четката, има силна почистване на лента, лесни за почистване и трайни. 【Елегантен И МОДЕРЕН ДИЗАЙН】 Защо са избрали нашата четка за тоалетна?Това е не само средство, но и по-скоро декор за баня.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. ◆ Може да бъде наклеен на стената, без да заема място,Компактни стенни дизайн, идеален за малки помещения. ◆ За размери : 22x10x38,8 см /8,67x3,94x15,3 инча. ◆ Изработена от трайно устойчиво пластмаса. ◆ Уникална конструкция на главата на четката, има силна почистване на лента, лесни за почистване и трайни.PHONME【ЗДРАВА и ефективна четка-накрайник за почистване на тоалетната чиния 360 градуса позволява дълбоко почистване на вашата тоалетна чиния и лесен достъп до всяка част от него, например, до долната част на бортика.Четка за тоалетна е здрав и лесен за почистване след употреба.Информация за продукта име на продукта : тоалетни четки и права Цвят : сив, син Размери на продукта : 22x10x38,8 см / 8,67x3,94x15,3 см Материал : пластмаса Специални характеристики : Без мирис и е устойчив на корозия Материал : пластмаса, здрав, лесен за използване, не избледняват, дълъг експлоатационен живот.Държач за тоалетна четка оборудван заоблени четина, които са твърди и плътни, но в същото време са меки и гъвкави. четка за почистване на тоалетната чиния позволява внимателно почистване на трудно достъпните места около и под ръб, не надраскване на порцелан. използвайте различни подови тоалетни чинии, вани.Съвети 1, моля, проверете размера и цвета, преди да купите. 2 моля, обърнете внимание, че може да има малка разлика в цвета се дължи на различни монитори. 3, ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Други функции

Най-добри сделки