.

.

Скоба за гуми, Хонорар на Вътрешната тръба ръб на Предното колело, Сигурен Болт за велосипед Thumpstar PIT PRO Trail Dirt Bike (1,6 инча)

Скоба за гуми, Хонорар на Вътрешната тръба ръб на Предното колело, Сигурен Болт за велосипед Thumpstar PIT PRO Trail Dirt Bike

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Висококачествен материал : Заключване на гумата на предното защитно джантата е изработен от висококачествена гума и стоманени сплави с по-добра издръжливостНадеждност : Хонорар джантите и гумите достатъчно издръжлив и има дълъг срок на служба, което може да се предотврати кражба и повреда на мотора.Идеален заместител на замъка на джантата на колелото за Thumpstar PIT PRO Bike Trail Bike Dirt Bike под наем ями ръб на предното колело. перфектно съвпадение : Заключване на гумата на джантата може да бъде заменен от директно или ремонтиран с оригинални стари или повредени, което е добра комбинация.Компактност : Хонорар джанта гуми - чудесен аксесоар за колела на мотоциклети с умен дизайн, компактна структура, удобен за управление и повишена ефективност на работа. Заключване на гумата на джантата на предно колело, изработени от висококачествена гума и стоманена сплав, осигурява отлична трайност. Достатъчно издръжлив и има дълъг срок на служба, предпазва мотора от кражба и щети. Идеален заместител на замъка на джантата на колелото за Thumpstar PIT PRO Bike Trail Bike Dirt Bike ръб на предното колело на велосипеда ями. Можете директно да замени или поправи оригиналния стар или повреден, е подходящ. Добри и отлични аксесоари за мотоциклетни колела, интелигентен дизайн, компактна конструкция, лесна експлоатация, подобряване на ефективността на работа.Параметри : Тип на продукта : Хонорар джантата на колелото Материал : гума + сплав стомана Монтаж : Идеален заместител може да бъде инсталиран директно Приложение : Подходящ за ръба на предното колело на велосипеда dirt pit.Осъществяване списък : 1 х Хонорар на джантата на колелото Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Други функции

Item Type:
Wheel Rim Tyre Lock
Material:
Rubber + Steel Alloy
Installation:
Ideal replacement can be installed directly
Application:
Suitable for front wheel rim of dirt pit bike.
Package List:
1 x Wheel Tyre Rim Lock:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Най-добри сделки