.

.

50шт Прекрасния свят на дъвки Водоустойчиви Стикери за Лаптопи Книги на Автомобили, Мотоциклети Скейтбордов Наем на Куфари, Ски, Багаж и т.н. на BXQX

50шт Прекрасния свят на дъвки Водоустойчиви Стикери за Лаптопи Книги на Автомобили, Мотоциклети Скейтбордов Наем на Куфари, Ски, Багаж и т.н.

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

✅ Характеристики на продукта : водоустойчив, ярък, блестящ, траен, безопасен и нетоксиченЛесно е залепен или се отстранява кожата повторно. ✅ Размер И модел на продукта : около 2-3,5 см всеки.Рисуване на етикети същата, като тази на снимката, това, което виждате, е това, което получавате.Няма случайни доставка и няма дубликати. ✅ Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК : Красива стикери - най-добрият подарък за приятелите, децата, с тях можете да споделите със семейството си.Може да се използва и като подаръци за рожден ден, Хелоуин, Коледа, парти, пълнител за подарък пакети и допълнителни подаръци. ✅ Персонализирани украса : идеален за декорация на бутилка с вода, лаптоп, куфар, слушалки, багаж, шлем, автомобила, велосипеда, хладилника, масата, на своята практика за телефон, охладител, дъски за сърф, компютър, пръстени за плуване, обяд кутии, скейтборд, китари, binder, scrapbooking, дневник, плотове, стени, прозорци, Йети, спални и мебели и т. ✅ 100% удовлетвореност от услугата : Ние много се грижим за чувствата на всеки клиент.Нашите стикери са преминали строги тестове, за да се гарантира липсата на проблеми с качеството.Ако смятате, че се недоволство след получаване на стоката, ние ще ви върнем пълно възстановяване на сумата или безплатна подмяна. ✅ Характеристики на продукта : водоустойчив, ярък, блестящ, траен, безопасен и нетоксичен.Лесно е залепен или се отстранява кожата повторно. ✅ Размер И модел на продукта : около 2-3,5 см всеки.Рисуване на етикети същата, като тази на снимката, това, което виждате, е това, което получавате.Няма случайни доставка и няма дубликати. ✅ Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК : Красива стикери - най-добрият подарък за приятелите, децата, с тях можете да споделите със семейството си.Може да се използва и като подаръци за рожден ден, Хелоуин, Коледа, парти, пълнител за подарък пакети и допълнителни подаръци. ✅ Персонализирани украса : идеален за декорация на бутилка с вода, лаптоп, куфар, слушалки, багаж, шлем, автомобила, велосипеда, хладилника, масата, на своята практика за телефон, охладител, дъски за сърф, компютър, пръстени за плуване, обяд кутии, скейтборд, китари, binder, scrapbooking, дневник, плотове, стени, прозорци, Йети, спални и мебели и т. ✅ 100% удовлетвореност от услугата : Ние много се грижим за чувствата на всеки клиент.

Други функции

Най-добри сделки