.

.

Премиум Гъвкава Силиконова Анален Клизмочная Колба за Възрастни Жени или Мъже, Здраве, Безопасност, Препарат за Почистване на Вагиналната Клизма за душ 300 мл (M6)

Премиум Гъвкава Силиконова Анален Клизмочная Колба за Възрастни Жени или Мъже, Здраве, Безопасност, Препарат за Почистване на Вагиналната

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

ПРЕДОТВРАТЯВА ОБРАТЕН ПОТОК : Това е много удобно за използванеТой има отлична конструкция за предотвратяване на обратен поток, което позволява ефективно да се гарантира по-голяма почистване и да направи работата по-стабилна и гигиеничной.БЕЗОПАСНО И ПРАКТИЧНО : Изработен е от висококачествен силикон.Висококачествен силикон, определени притежава сверхмягкой и здрава текстура, както и висока степен на гъвкавост, благодарение на което се чувстваш комфортно и безопасно за използване.ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : почистване топчета обем 300 мл, интелигентен дизайн, за да отговарят на нуждите за почистване.Долната част на големия основание плосък, което гарантира, че можете да го използвате където пожелаете, не се изхвърлят.ЗАЩИТА на ЗДРАВЕТО : използва се за почистване на задния проход и на влагалището и т., Клизма, може да допринесе за чистотата.Може да по-добра защита на вашето здраве, да са чисти и гигиеничным, прост и практичен.ДИЗАЙН ГОЛЯМ ДИАМЕТЪР : Нанесете дизайн съединение с резба съединение чайника и използвайте отвор с голям диаметър, за да се улесни впръскване на вода. Изработен от висококачествен силикон, мек, здрав, гъвкав, удобен и безопасен. Предотвращайте протичането на задните проекти, малешевската и чистота и санитарность експлоатация. Включва свързване дизайн с голям диаметър, удобни за впръскване на вода. За почистване на ануса и вагината и т. погрижете се по-Добре за здравето си, е практичен. 300 мл почистващо топчета, интелигентен дизайн, отговарящ на нуждите за почистване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : препарат за аналния отвор Материал : силикон Допълнителен вид : M1, M2, M3, М6, М7 Размер почистването на главата : M1 : приблизително 134 мм / 5,3 инча M2 : приблизително 157 мм / 6,2 инча M3 : приблизително 157 мм / 6,2 инча M6 : приблизително 125 мм / 4,9 инча M7 : около 160 мм / 6.3 инча Размер на бутилки за вода : около 122x93 мм / 4,8 x 3,7 инча Капацитет на силиконови топчета : 300 мл Осъществяване Списък : 1 бутилка за вода 1 х чистящая корона.

Други функции

Най-добри сделки