.

.

KLEVERISE 8–Различен Рафтове за съхранение на тенджери под шкаф - Органайзер за тенджери - Удебелена тел с противоскользящим силиконово покритие - Регулируеми по височ?

KLEVERISE 8–Различен Рафтове за съхранение на тенджери под шкаф - Органайзер за тенджери - Удебелена тел с противоскользящим силиконово

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Обновена версия】 : Благодарение на занасяне обработка за гмуркане, която осигурява по-добра устойчивост на хлъзгане, утолщенному чугуну по-стабилна подкрепа, тази тенджера и държач за тенджери, изработени от висококачествен, устойчив метал, който е лесен за почистване и защита на вашата тенджера от надраскване един за друг 【Оптимизация на пространството и времето】 : Този органайзер за саксии ще ви помогне да спестите място и време.Вече не ви е необходимо, за да продължи търсенето на купчина на желаната форма.Вместо това, просто вземете от рафта това, което ви е необходимо, и започнете да готвите. 【Изключителен дизайн】 : Rack-органайзер за саксии може да побира до 8 саксии.Подредете тенджери, тигани, чинии и много други, повечето капачки, с помощта на тази универсална поставка може да се използва вертикално или хоризонтално на кухненската маса или в шкафчетата. 【Характеристики】 : Организаторите за тигани осигуряват чистота, ефективност, организация, липсата на безпорядъка в килера и работна зона, което дава възможност да се готви в по-забавно настроение. 【Се инсталира лесно във всички готварски тенджери /тигани 】 : Самостоятелен, лесен за инсталиране, включва допълнително инсталация на оборудването.За това шкафного организатор не се изисква никакъв монтаж. 【Обновена версия】 : Благодарение на занасяне обработка за гмуркане, която осигурява по-добра устойчивост на хлъзгане, утолщенному чугуну по-стабилна подкрепа, тази тенджера и държач за тенджери, изработени от висококачествен, устойчив метал, който е лесен за почистване и защита на вашата тенджера от надраскване един за друг. 【Оптимизация на пространството и времето】 : Този органайзер за саксии ще ви помогне да спестите място и време.Вече не ви е необходимо, за да продължи търсенето на купчина на желаната форма.Вместо това, просто вземете от рафта това, което ви е необходимо, и започнете да готвите. 【Изключителен дизайн】 : Rack-органайзер за саксии може да побира до 8 саксии.Подредете тенджери, тигани, чинии и много други, повечето капачки, с помощта на тази универсална поставка може да се използва вертикално или хоризонтално на кухненската маса или в шкафчетата. 【Характеристики】 : Организаторите за тигани осигуряват чистота, ефективност, организация, липсата на безпорядъка в килера и работна зона, което дава възможност да се готви в по-забавно настроение.

Други функции

Най-добри сделки