.

.

Предмети от първа необходимост за стаите в общежитието Veemoon Удилище за дотягивания дрехи Удилище за Дотягивания Дрехи Удилище За избор на дрехи От Неръждаема Стом?

Предмети от първа необходимост за стаите в общежитието Veemoon Удилище за дотягивания дрехи Удилище за Дотягивания Дрехи Удилище За избор на

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Прибиращ се закачалка за дрехи : Предпочитаните материали от неръждаема стомана, добри детайли, безопасни, трайни и практичниDisc Звученето : Easy в плен, удобен и издръжлив, много практичен инструмент за сушене на дрехи.Телескопична тяга : Интелигентен дизайн, удобна корекция, лесно и трайно, ще стане ваш добър избор.Кука за щори на прозорците : Проста, лесна и сгъваем дизайн го прави много практичен за окачване и премахване на облекло.Кука за дрехи Shepherd : предназначен за окачване на дрехи, ефективно спестяване на вашето време и енергия.Пратката включва 1 х закачалка за дрехи Особености-Качеството на изработка е отлично, носеща способност има, и няма нужда да се притеснявате за повреда или напрежение по време на употреба. - Гъвкав и практичен, лесен за конфигуриране, можете да регулирате телескопичен корпус в съответствие с реалните потребности. -Размер : около 128.98in - A за закачане на дрехи, ефективно спестяване на вашето време и енергия. - Закачалка за дрехи с вилица, която е удобна за облекчаване на дрехите и ви осигурява повече удобство. - Цвят : лилаво - Предпочитани материали от неръждаема стомана, добри детайли, безопасни, трайни и практични. - Материал : неръждаема стомана Информация за този продукт все още в търсене на выдвижного летва за закачане на мокри дрехи, за да изсъхне?Ако отговорът е да, тогава не можете да пропуснете този продукт - практично закачалка за дрехи с приставка във формата на вилица.Използването на висококачествени материали, закачалка за дрехи, има малко тегло, както и неговата продължителност могат лесно да бъдат коригирани, за да се достигне до дрехи.

Други функции

Най-добри сделки