.

.

XUDHAH 6 Опаковки Щипки за Покривки, Притежатели на Покривки, Капак за маса От Неръждаема Стомана, Сверхпрочная, Щипки за Покривки, Дебели Скоби за масата за Пикник, за ?

XUDHAH 6 Опаковки Щипки за Покривки, Притежатели на Покривки, Капак за маса От Неръждаема Стомана, Сверхпрочная, Щипки за

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Суперценные щипки за покривки на 6 опаковки】 предоставен В опаковката са включени 6 сребристо-бели щипки от неръждаема стомана размер 7Този клип може плътно да заключите покривка, предотвратявайки я сегашния скок или за преместване, за да покривка изглеждаше гладък и чист, като същевременно осигурява по-комфортно празника за вас и вашите гости. 【Превъзходно качество на】 Този продукт е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която полира изцяло и изглежда ослепително.Той има добри устойчиви на корозия характеристики, висока износоустойчивост и лесно warp, което ви гарантира непрекъснатост на услугата.Без никакви чеп, тя е гладка и равна, има добра еластичност, което позволява перфектно улавяне на различни видове покривки. 【Лекотата на използване и переноске】Управление е много лесно, всеки може лесно и бързо да се научат, как да им се насладите.Просто дръжте покривки и задайте ги на място, след което затворете, за да покривка плътно прилегала.В същото време той е малък и лек, е лесно да инсталирате и да правите, тя е много подходяща за излети, пътувания и други вылазок. 【Широко приложение】 Нашите щипки за покривки в опаковка от 6 теми, подходящи за различни мероприятия, като семейство, парти, пикник, ресторант, сватба, коктейл, официална вечеря и така нататък.Той може да се държи на различни видове покривки, дори ако излезе вятър, той не се плъзга, че ще направят по време на приема на храна е по-удобно и безгрижно. 【Най-доброто обслужване за вас】Не е нужно да се притеснявате за никакви проблеми с услуги след продажбата поддръжката, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви осигури 100% задоволително обслужване.

Други функции

Най-добри сделки