.

.

DOITOOL 1 Комплект За Ремонт на Ленти Устройството за възстановяване на касети Ключ и Розетка Регулируеми за Касети Гаечен Ключ Електротехник Електрическа Кутия Силн?

DOITOOL 1 Комплект За Ремонт на Ленти Устройството за възстановяване на касети Ключ и Розетка Регулируеми за Касети Гаечен Ключ

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Универсален винт за ремонт на лентата : Лесна за употреба, антикоррозийный, може да бъде на времеИнструмент за разпределителната кутия : Пълен набор от инструменти за ремонт, отличен помощник в ремонт на лентата.Изолационен силна пръчка : Отлична изработка, добра форма, по-добра текстура, красив външен вид, модерен и уникален.Инструмент за ремонт на електрическа кутия : той може ефективно улавяне на протеза, когато той подогнан към него след завоя.Инструмент за ремонт на стенни кутии : Той е солидна и надеждна текстура, му е лесно за почистване, и той ви служи известно време.Универсален винт за ремонт на лентата : Лесна за употреба, антикоррозийный, може да бъде на време.Инструмент за разпределителната кутия : Пълен набор от инструменти за ремонт, отличен помощник в ремонт на лентата.Изолационен силна пръчка : Отлична изработка, добра форма, по-добра текстура, красив външен вид, модерен и уникален.Инструмент за ремонт на електрическа кутия : той може ефективно улавяне на протеза, когато той подогнан към него след завоя.Инструмент за ремонт на стенни кутии : Той е солидна и надеждна текстура, му е лесно за почистване, и той ви служи известно време.Пратката включва 10 устройства за ремонт на ленти 10 х винта 1 x гаечен ключ Характеристики -Цвят : сребристо Универсален винт за ремонт на касети -Материал : Стомана касетъчни ленти -Размер : 7,80 X0,90 X0,90 см /3,07 X0,35 X0 универсален инструмент. - Отлична изработка, добра форма, по-добра текстура, красив външен вид, модерен и уникален силна пръчка за електрическа кутия. - Той може ефективно улавяне на протеза, когато той коригира, за да се предотврати переворачивание инструмент за ремонт на стената на кутията. - Той е лесен за дизайн, но много практични за използване, което осигурява голямо удобство за вашия инструмент за ремонт на електрически кутии. - Затегнете горната и долната гайка приложените гаечен ключ, за да ги електрическа кутия ленти. - Универсална отправна стълб за контакт стенен прекъсвач, с изпъкнали краища, изпълнена в двата края на изолационен подкрепа на пръчка.Описание на продукта Регулируем изход Този продукт е набор от устройства за ремонт на лентата.Устройство за ремонт на лентата Е сигурно и трайно. инструмент за възстановяване на, той може да ви служи известно време, без да бъдат лесно наранени.

Други функции

Най-добри сделки