.

.

Комплект от 2 Ъглови Акрилни Плаващи рафтове за душата Кутийка, Кръгла Торцевая Стенни полици за Спални, Рафт за Баня, Органайзер за съхранение в тоалетната, хотел, ?

Комплект от 2 Ъглови Акрилни Плаващи рафтове за душата Кутийка, Кръгла Торцевая Стенни полици за Спални, Рафт за Баня, Органайзер за съхранение

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【ПРЕДИМСТВО】 Всяка стенни полк голям за поставяне на книги, cd-та, терариума, за растенията, фото и т Конструкция, без да посочи краищата позволява да се избегне случайно царапания на човешкото тяло или pets.it е абсолютно сигурно и е подходящ за настаняване в хол, трапезария, тоалетна, баня или кухня. 【ОБЕМНИ АКРИЛНИ РАФТОВЕ】 - Превръщат прекарано губи пространство на стената в просторно място за съхранение, запазване на всичко внимателно организирани и на техните места. 【КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】 – полк от прозрачен акрил с дебелина 4 мм, здрава и стилна.Чист, Модерен Дизайн.Идеална за демонстрация на книги, малки растения, снимки, decor. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】– Лесно се прикрепва към стената. Диаметър 8 см побира много неща и ви предоставя идеалното място за съхранение на всичко. 【Оборудване в комплект】 - Идва с всички необходими аксесоари, за да започнете инсталирането веднага след получаване на опаковката. 【ПРЕДИМСТВО】 Всяка стенни полк голям за поставяне на книги, cd-та, терариума, за растенията, фото и т. Конструкция, без да посочи краищата позволява да се избегне случайно царапания на човешкото тяло или pets.it е абсолютно сигурно и е подходящ за настаняване в хол, трапезария, тоалетна, баня или кухня. 【ОБЕМНИ АКРИЛНИ РАФТОВЕ】 - Превръщат прекарано губи пространство на стената в просторно място за съхранение, запазване на всичко внимателно организирани и на техните места. 【КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】 – полк от прозрачен акрил с дебелина 4 мм, здрава и стилна.Чист, Модерен Дизайн.Идеална за демонстрация на книги, малки растения, снимки, decor. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】– Лесно се прикрепва към стената. Диаметър 8 см побира много неща и ви предоставя идеалното място за съхранение на всичко. 【Оборудване в комплект】 - Идва с всички необходими аксесоари, за да започнете инсталирането веднага след получаване на опаковката.Ъглов шелф от цели акрил - идеалният вариант за вас.Той е разработен на базата на концепцията за предоставяне на клиентите си достъпни, функционално, естетичен изделия, направени от висококачествени материали. Подходящ за всеки ъгъл, под ъгъл от 90 градуса, е чудесно допълнение към празно ъглите или голи стени, по най-добрия начин с помощта на ограничено пространство, поради монтаж на рафтове на стената и да ги използват за съхранение и демонстрация на декоративни предмети, книги, колекционерски артикули, украшения и много други.

Други функции

Най-добри сделки