.

.

Alipis Чанта за грим в Банята X Organization Ръчни Кофи Кофи За съхранение на Козметика В Домашната Вана, Душ, Аксесоари за Къпане, Кубчета за тоалетни принадлежности, Шкафов?

Alipis Чанта за грим в Банята X Organization Ръчни Кофи Кофи За съхранение на Козметика В Домашната Вана, Душ, Аксесоари за Къпане,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

ПП Органайзер за съхранение в гардероба : Тази кошница за съхранение е с дизайн на дръжката, така че тя е много удобен за носене.Аксесоар за дома : Сигурно, за да се впишат, е много подходящ за съхранение на средства за вани като шампоан, гел за душ.Кутия за измиване на тялото : Създаване на максимално пространство за съхранение в малки пространства, много удобно и практично.Преносим кош за баня : Дръжката е специално проектирана и ергономични, което ви осигурява най-добрия опит на използване.Чанта за душата Caddy Мъкна : Ефективно сливное дупка може да е добре да запишете на сухота в кошницата, и тя ще бъде ваша. Органайзер за съхранение в гардероба : Тази кошница за съхранение е с дизайн на дръжката, така че тя е много удобен за носене.Аксесоар за дома : Сигурно, за да се впишат, е много подходящ за съхранение на средства за вани като шампоан, гел за душ.Кутия за измиване на тялото : Създаване на максимално пространство за съхранение в малки пространства, много удобно и практично.Преносим кош за баня : Дръжката е специално проектирана и ергономични, което ви осигурява най-добрия опит на използване.Чанта за душата Caddy Мъкна : Ефективно сливное дупка позволява добре да запази количката суха, и тя ще бъде ваша.Кръст Бод Пакет включва 1 х кошница за душ Особености -Голям капацитет може едновременно да вземе кърпа и препарат за баня и други стоки за баня кошница за организатор за душата.48 X5 Аксесоар за баня. -Материал : полипропилен кошница за съхранение на душата -Тази многофункционална кошница за съхранение е подходящ за вашата баня и бани. Кошница за съхранение на козметика. -Цвят : Оранжево-бяла кошница за баня с дръжка -Благодарение на уникалния дизайн дръжки на него ще ви бъде лесно да прехвърляте сплетен шкаф за къпане. -Тя е устойчиво на дъното, не се поддава на полагане и по-твърда, отколкото други кошници правоъгълен контейнер за мръсна кърпа. -Той също може да се използва за съхранение на вещи в банята, мултифункционални и практични плетени пластмасови кошници.Информация за стоки, Кошница за организация на класната стая Тази кошница за съхранение е много практичен, когато се използва в банята. кошница за лосион - това е стока за баня.Кошница за битови тоалетни принадлежности Това е кошница за съхранение в душата, предназначена за различен начин на съхранение.

Други функции

Най-добри сделки