.

.

DGDCDV Паметни Урни за домашни любимци за Праха Куче или Котка, Голяма Дървена Похоронная Урна за Кремация с Фоторамкой, Спомен Кутия за спомен с черна фланела като по?

DGDCDV Паметни Урни за домашни любимци за Праха Куче или Котка, Голяма Дървена Похоронная Урна за Кремация с Фоторамкой,

BGN 8.95

Брой продукти
На склад

?РАЗМЕРИ кошчета за домашни любимци : Тази урна за домашни животни повече, отколкото повечето други храниОбщият размер на 7,9 инча X 5,5 инча X 5. Обем 140 кубични сантиметра.Размер на снимката 3.Кошчета за домашни любимци, достатъчно голяма, за да побере пръстта на всички видове кучета и котки или други членове на семейството на животните. ?КАЧЕСТВЕНА УРНА за КРЕМАЦИЯ : Тази дървена урна за праха за домашни любимци, произведени от 100% висококачествена естествена бор.Всяка дървена урна е изработен ръчно и е украсена с ръчно резбовани.Вътрешната част е от черен мек вълнен позволява на нашите домашни любимци комфортно да спи. ? ПОКАЗВАНЕ на СНИМКИ : Персонални урна за кучета или котки позволява да се поставят на лицевата страна на кутията снимки на домашни любимци, както и уникални издълбани думи и отпечатъци от лапи.Идеален, за да си спомни любимите си моменти с най-добрия си приятел. ?ПОМИНАЙТЕ ЧЛЕНОВЕ на СЕМЕЙСТВОТО : Нашият домашен любимец е част от семейството ни, когато ние го губим, ние в крайна сметка намери такава красива урна за праха, която дойде за окончателното почивка на нашите домашни любимци.Това трябва да бъде свещен подарък за спомен на нашия любим човек. ? На УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА на КЛИЕНТИТЕ : екип DGDCDV разбират, колко дълбоки могат да бъдат емоции между собствениците на всеки домашен любимец, и тези урни за домашни любимци - прекрасен начин за да се увековечи тяхната памет за цял живот.Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени просто върнете ги за пълно възстановяване.

Други функции

Най-добри сделки