.

.

Alipis Комплект Накладки За поставяне на плочки Extend Home Cleaning Мрамор Авто Скрубер Blue Power Scrub Kit с Полировальными Найлонови Облицовки за Няколко Тренировки за секс Електр?

Alipis Комплект Накладки За поставяне на плочки Extend Home Cleaning Мрамор Авто Скрубер Blue Power Scrub Kit с Полировальными

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЧИСТАЧ-Електрическа четка за почистване на чистач за баня, кухняДюза за чистач-12 бр. Електрическа Четка за почистване, Найлон Бормашина, Дюза за почистване, Мултифункционална Електрическа Четка за Чистач, дюза за Бормашини, комплект за автомобилни плочки, Тухли, Мрамор 。.ЧЕТКА-СКРУБЕР за пробиване - Тази наставка за пробиване с найлонови силови четки със средна твърдост.Всяка наставка-четка за пробиване на подходящ е за повечето безжични дрелей или шок устройства.СКРУББЕРНЫЕ НАКЛАДКИ -Комплект за почистване на четки-скрубери, с електрически люк.ЧЕТКА ЗА КУХНЕНСКИ БОРМАШИНИ-този набор от дюзи за бормашини-шуруповерта с електрически люк позволява да извършва всички видове почистване.ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЧИСТАЧ-Електрическа четка за почистване на чистач за баня, кухня.Дюза за чистач-12 бр. Електрическа Четка за почистване, Найлон Бормашина, Дюза за почистване, Мултифункционална Електрическа Четка за Чистач, дюза за Бормашини, комплект за автомобилни плочки, Тухли, Мрамор 。.ЧЕТКА-СКРУБЕР за пробиване - Тази наставка за пробиване с найлонови силови четки със средна твърдост.Всяка наставка-четка за пробиване на подходящ е за повечето безжични дрелей или шок устройства.СКРУББЕРНЫЕ НАКЛАДКИ -Комплект за почистване на четки-скрубери, с електрически люк.ЧЕТКА ЗА КУХНЕНСКИ БОРМАШИНИ-този набор от дюзи за бормашини-шуруповерта с електрически люк позволява да извършва всички видове почистване.Пратката включва 12 дюзи за сверлильных зъби Функции - Тези съвети за сверлильных зъби са оборудвани с найлонови силови четки със средна твърдост.Всяка дюза за бормашини-четки са подходящи за повечето безжични дрелей или шокови устройства, аксесоари за почистване на банята. - Този набор от четки за чистач с електрически люк ще ви спести време, особено ако искате да направите дълбоко почистване на вашия комплект автомобилни четки за баня. - Този комплект дюзи за бормашини-чистач power scrubber ви позволява да използвате всяка гъба-скрубер за почистване на автомобил. - В този комплект четки за пробиване включва четки с различни размери и форми, за да се уверите, че имате най-доброто средство за различни четки за пробиване.Скрубберные дюза - Цвят : Синя четка-скрубер за пробиване. - Размер : Около 9,8x8,3x3,2 см дюза за сверлильной четки. - Материал : Пластмаса и найлон бормашина за почистване на автомобили.

Други функции

Най-добри сделки