.

.

Cabilock Прозрачен Контейнер Кутия за Спешна Медицина Празен Преносим Многослоен Органайзер за Оказване на Първа Помощ Контейнер За Събиране на Таблетки За Дома Здра?

Cabilock Прозрачен Контейнер Кутия за Спешна Медицина Празен Преносим Многослоен Органайзер за Оказване на Първа Помощ Контейнер

BGN 26.86

Брой продукти
На склад

Изработени от пластмаса, този калъф за комплект за първа помощ е здраваМногофункционална кутия за съхранение може да осигури достатъчно място за съхранение на таблетки, флакони с лекарство и т. Дизайн на този комплект за първа помощ идеален за дома или на работното място.Това помага за предпазване на съдържанието от повредени в резултат на неправилно боравене и прах.Лека и запирающаяся кутия-органайзер за лекарства, идеална за дом, офис, училище, пътуване на открито и т. Описание на Дизайна на този комплект за първа помощ идеален за дома или на работното място.Изработени от пластмаса, този калъф за комплект за първа помощ е здрава.Запирающаяся делото помага за предпазване на съдържанието от повредени в резултат на неправилно боравене и прах.Характеристики - Цвят : син.- Материал : Пластмаса.- Размер : 32,5x28,5x18 см. / 12,77x11,20x7,07 инча.- Дизайнът на тази аптечка за първа помощ идеален за дома или на работното място.- Изработен е от пластмаса, този калъф за комплект за първа помощ здрав.- Това помага за предпазване на съдържанието от повредени в резултат на неправилно боравене и прах.- Многофункционална кутия за съхранение може да осигури достатъчно място за съхранение на таблетки, шишета с лекарства и т. - Лесен и запирающийся кутия-органайзер за лекарства, подходящ за дома, офиса, училището, пътуване на открито и т., са Предпоставка включва 1 x кутия за съхранение на лекарства.

Други функции

Най-добри сделки