.

.

QILICHZ Кутия За Декор на Банята 3 бр. Кошници за Тоалетна Хартия Topper За Вместимост на Кошчето за Баня Кошница за Тоалетка Бачка Тава Декоративна Кошница За Съхранение ?

QILICHZ Кутия За Декор на Банята 3 бр. Кошници за Тоалетна Хартия Topper За Вместимост на Кошчето за Баня Кошница за Тоалетка Бачка Тава

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

??????? ???????? ????? ??? : В тези кошници за тоалетна хартия се използва бял модел с двойни стени, выдалбливающимися навънТова е една прекрасна кутия за декор на банята, която ще отговаря на някое от стилове вашия дом. ???? ???????????? : Тези кутии за декора на банята може да се използва широко за организиране на принадлежности за баня, кухненски прибори, папки, списания, канцеларски или като централни елементи на сватби и декорация на масата. ???? ??? ???????? ??????? : Размери на тавата за тоалетка на резервоара L : 38x17,5x10 cm, M : 35x15x9,5 см, S : 32x12.5cm достатъчно голяма , за да може да се побере на повечето тоалетни казанчета, окачване в банята. ????-??????? ???????? : Тези кошници за тоалетна хартия са произведени от масивна дървесина, здрави и дебели.Покритие на дървената кутия е боядисана екологично чиста боя. ????? ???? ???? : Тези кошници за тоалетни казанчета, окачване, ще бъде отличен подарък за декориране на всекидневна, спалня и офис, като деревенскую и елегантна атмосфера във всяко помещение.Здрава конструкция за различни приложения.Използвайте тези кошници за тоалетна хартия, така, както на вас ви хрумне.Дървена кутия за съхранение - от съхранение на тоалетна хартия в банята до съхранение на клипове в чекмеджето на бюрото - тя е идеален начин за подреждане на вашите ежедневни неща.Идеален подарък, за да направи някого щастлив.Искате да е вашето семейство и приятели да се чувстват щастливи?Тогава нашата дървена кутия за декора на банята, разбира се, вашият най-добър избор.Благодарение на уникалния си външен вид и разнообразни функции, това е идеалният избор за подарък.

Други функции

Най-добри сделки