.

.

Шкаф за съхранение в Банята Doxo с Вратички и Рафтове За Съхранение на Тоалетна хартия, Водоустойчив Органайзер За Съхранение на Тоалетна Хартия, Тесен Шкаф за съхра?

Шкаф за съхранение в Банята Doxo с Вратички и Рафтове За Съхранение на Тоалетна хартия, Водоустойчив Органайзер За Съхранение на Тоалетна

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

【Идеален размер за тесни пространства】 : Малък размер на 65 "W x 7,5"x 32 Г"В много подходящ за използване в тясното пространство, за да се погрижат за всички ваши нужди в банята.Малка кутия за съхранение, в банята - това е лесен начин да се премахне всякаква всячину и да ви помогне да съдържа баня в чистота и красота. 【Органайзер за баня с разумни дизайн за съхранение на】 : тоалетна хартия, можете да поставите на трудно достъпни височина, горния панел е подходящ за настаняване на мобилни телефони или чаши (може да се отвори за смяна на ролки от тоалетна хартия), горния панел може да се отвори за лесна подмяна, а в средния слой може да се поставят на 2-3 ролка хартия; На партерния етаж има голямо пространство за съхранение на различни принадлежности за баня. 【Висококачествени материали】 : Малки шкафчета за баня произведени от екологично чисти пяна дъски плоскост от PVC и материали от нетвердой дърво.Няма нужда да ги боядисват.Те са леки, водоустойчиви, негорими, устойчиви на вода, не съдържат BPA и формалдехид, не са токсични, безвкусны, никога не изчезват, са безопасни и безвредни за околната среда и са много подходящи за бани. 【Съхранение на тоалетна хартия】:Долната част на тази поставка за съхранение на тоалетна хартия с вдигнати крака, така че съдържанието остава сухо и не докосваха пода на банята. Решетчатая конструкция придава продукт на въздушния вид и спомага за циркулацията на въздуха, предотвратява отсыревание роли. 【Обслужване на най-високо качество】 : Някои стоки могат да бъдат леко повредени по време на транспортиране.Но ти не трябва да се притеснявате.Ние осигуряваме най-доброто обслужване на клиентите.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля, незабавно се свържете с нас.Всички проблеми ще бъдат решени в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки