.

.

Четка и държач за тоалетна SetSail, 2 Тоалетни четки Компактен размер за Баня с държач и четка за почистване на SetSail, 2 бр. Сверхпрочных Четки за почистване

Четка и държач за тоалетна SetSail, 2 Тоалетни четки Компактен размер за Баня с държач и четка за почистване на SetSail, 2 бр.

BGN 51.73

Брой продукти
На склад

Четка за тоалетна е в опаковка от 2 теми : Четка за тоалетна и притежателя имат размери 3,58 "L x 16,18"H, дизайн на малък размер спестява мястото за съхранение и позволява ефективно почистване на тоалетна и баня Четка ЗА ПОЧИСТВАНЕ от 2 теми : С твърда четка ефективно премахва упорити петна в бани, кухни, на кафельных стените, за прочистване душата и още много други.ДЕТАЙЛИ : Други подробности, моля, да прочетете описанието на всеки продукт. 100% следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас. Четка за тоалетна е в опаковка от 2 теми : Четка за тоалетна и притежателя имат размери 3,58 "L x 16,18"H, дизайн на малък размер спестява мястото за съхранение и позволява ефективно почистване на тоалетна и баня. Четка ЗА ПОЧИСТВАНЕ от 2 теми : С твърда четка ефективно премахва упорити петна в бани, кухни, на кафельных стените, за прочистване душата и още много други.ДЕТАЙЛИ : Други подробности, моля, да прочетете описанието на всеки продукт. 100% следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас.

Други функции

Най-добри сделки