.

.

TREJAZ Сатен Шапка, Копринени Шапка, Шапка за Сън, Шапка за Коса, Шапка за Сън, Анкара, Коприна половина години за Жените, Дълга Къдрава Коса (Kente, XL)

TREJAZ Сатен Шапка, Копринени Шапка, Шапка за Сън, Шапка за Коса, Шапка за Сън, Анкара, Коприна половина години за Жените, Дълга Къдрава

BGN 9.63

Брой продукти
На склад

95% Памук, 5% сатенЕластичната закопчалката.Само ръчно пране. [ПЪРВОКЛАСНО КАЧЕСТВО И МАТЕРИАЛ] на Коприната шапчица премиум-клас за сън, изработена от качествен материал с двоен слой тъкан от 100% памук и подплата от чисто сатен вътре.Качествени шапки за сън, за жени, които сигурно увийте косата, намалява триенето, като по този начин предпазва косата от чупливост и разделяне на връхчетата.Удобна дъвка добре седи, не твърде обтягивающая и не е свободна.Това не оставя никакви гънки или бръчки на вашия челото си. [СТИЛЕН И МОДЕРЕН ДИЗАЙН] Има различни щампи и рисунки на избор.Тази африканска наметало за коса със сатенена панделка и подплата ще ви даде усещане за лукс и този стилен външен вид, който ви е необходим, дори и ако сте само у дома. [МНОГО ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА] Сатен шапчица Trejaz за къдрава коса, много е удобна за използване не само за сън, но и по време на вземането на вана, измиване на лицето или нанасяне на грим. [ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ РАЗМЕР] Изберете един от различните размери, който отговаря на вашите нужди.Дълга опашка, опашка-каре, къдрите или всеки друг стил, който имате, - тази жена спят шапчица ще ви осигури спокойствие и комфорт при защита на вашата коса. [ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА] погрижете се за своята спалня шапочке, свит само ръчно и безводие, на въздуха, не се използва белина.

Други функции

Най-добри сделки