.

.

Статив за фотоапарат SOLUSTRE Статив за камера 3 бр Селфи-нож Сгъваем Селфи-стик за телефон Артефактный Прът Самоснимачка Селфи Стик Селфи-Стик Статив За Камера Постав?

Статив за фотоапарат SOLUSTRE Статив за камера 3 бр Селфи-нож Сгъваем Селфи-стик за телефон Артефактный Прът Самоснимачка

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Преносим видеоблогер SELIFE STICK-Материали от алуминиева сплав, компактен размер и ниско тегло, което ви предоставя много повече удобства в използването на тази селфи-стик ЕКШЪН-камера SELIFE STICK - Благодарение на противоскользящему дизайн ще бъде по-удобно да я държа в ръцете си, тя е безопасна за вашите ръце.Закрепване с клипс за камерата -ръчно имат противоплъзгаща ръкохватка спестява вашето време и усилия и осигурява по-сигурно задържане.СЕЛФИ-нож с КАМЕРА - идеална за онлайн-обучение, грим, гледане на видео, извършване на видео разговори, дистанционна работа и за освобождаване на ръцете за други неща.ОПРЕДЕЛЯНЕ на ПРИТЕЖАТЕЛЯ на КАМЕРАТА - выдвижное, може да се регулира в съответствие с вашите изисквания, с помощта на дантела, лесно отстранява и подвешивается.Преносим видеоблогер SELIFE STICK-Материали от алуминиева сплав, компактен размер и ниско тегло, което ви предоставя много повече удобства в използването на тази селфи-стик. ЕКШЪН-камера SELIFE STICK - Благодарение на противоскользящему дизайн ще бъде по-удобно да я държа в ръцете си, тя е безопасна за вашите ръце.Закрепване с клипс за камерата -ръчно имат противоплъзгаща ръкохватка спестява вашето време и усилия и осигурява по-сигурно задържане.СЕЛФИ-нож с КАМЕРА - идеална за онлайн-обучение, грим, гледане на видео, извършване на видео разговори, дистанционна работа и за освобождаване на ръцете за други неща.ОПРЕДЕЛЯНЕ на ПРИТЕЖАТЕЛЯ на КАМЕРАТА - выдвижное, може да се регулира в съответствие с вашите изисквания, с помощта на дантела, лесно отстранява и подвешивается.Списък на опаковки, 3 x селфи-стик Характеристики -Подвижни, може да се регулира в съответствие с вашите изисквания, с помощта на дантела, лесно отстранява и подвешивается. - Идеален за онлайн-обучение, грим, гледане на видео, извършване на видео разговори, дистанционна работа и освобождаване на ръце, за изпълнение на всяко действие. - Материал : алуминиева сплав. - Размер : 29,00 X3,00 X3,00 см / 11,40 X1,18 X1,18 инча. - Ръчно и имат противоплъзгаща ръкохватка спестява вашето време и усилия и осигурява по-сигурно задържане. - Материали от алуминиева сплав, компактен размер и ниско тегло, което ви предоставя много повече удобства в използването на тази селфи-стик. - Идеалният избор, за да направите красиви снимки за себе си, пейзаж или на други, също могат да се изпращат вашето семейство или приятели.

Други функции

Най-добри сделки