.

.

CHANACO Фиби за коса с пеперуди, Щипки за коса-нокти за Тънка коса, Красиви Фиби за Коса 2,6 , Щипки за коса, за жени, Щипки за коса-Нокти с пеперуди, Малки Фиби за Коса, Аксе?

CHANACO Фиби за коса с пеперуди, Щипки за коса-нокти за Тънка коса, Красиви Фиби за Коса 2,6 , Щипки за коса, за жени, Щипки за коса-Нокти

BGN 5.09

Брой продукти
На склад

Какво получавате - вие ще получите 4 парчета заколок за коса във формата на пеперудаНа вашия избор от 4 цветове, включително бял, розово, лилаво, сиво.Те са трайни и не изчезват.Може да съчетаете с любимите си дрехи, за да търсят по-елегантен и очарователен.Материал премиум клас-изработен от устойчив твърда пластмаса и здрава метална пружина.Нескользящий, трайни и трудно ломающийся.И не притегляне и няма да навреди на косата ви.Те изглеждат добре и да се използват многократно в продължение на дълго време.Удобни и нескользящие-конструкция скоби с нескользящими зъби може здраво да задържи всички косата.Идеален за декорация на всички типове коса, къса коса, дълга коса, права коса, къдрава коса и т. Създаване на стилна прическа по всяко време.Това е добър избор за временни срещи и партита.Идеален подарък както и широкото прилагане на е топло подарък за вашия приятел, и на семейството за рожден ден, годишнина, Ден на майката, ден на благодарността, Ден на Св. Валентин, Коледа.И тези игли за коса може да се прилага в различни случаи, като например парти, срещи, церемонии, рождени дни, банкети и ежедневно.Следпродажбено обслужване - Ние се придържаме към това, което ние продаваме.Ако не сте доволни или имате някакви въпроси след получаване на скоби с пеперуди, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема.Вашето удовлетворение е нашата мотивация.Материал : здрава твърда пластмаса.Цвят : бяло, розово, лилаво, сиво.Стил : матово покритие. Количество : 4 бр. скоби за пеперуди.Характеристики:Дебел и здрав.Това е топъл подарък за вашия приятел, и на семейството за рожден ден, годишнина, Ден на майката, Ден на благодарността, Ден на св. Валентин, Коледа.Това е добър избор за временни срещи и партита.Материал премиум-клас. Траен и не избледнява.Може да се комбинира с любимите си дрехи, за да търсят по-елегантен и очарователен.

Други функции

Material:
Durable Hard Plastic
Най-добри сделки