.

.

king ' s deal 8 Двойки Покривала За Подгряване на Седалката на Тоалетната чиния, Мека Възглавница За възрастни, Топли, Пухкави Кръгли, Продълговати, Миещи Етикети за Едно?

king ' s deal 8 Двойки Покривала За Подгряване на Седалката на Тоалетната чиния, Мека Възглавница За възрастни, Топли, Пухкави

BGN 25.67

Брой продукти
На склад

8 двойки Екологичен материал : изработен е от екологично чист силикон и фланелевого материал, калъф за подгряване на седалката на тоалетната чиния, мека възглавница за възрастни, топли Меки пухкави кръгли удължени пера етикети за еднократна употреба, зимни топло за баня, моющаяся залепваща платИзползвайте портативен : лесно поставяне и поставяне.Редовно почиствайте субстрат и дебели плюшени надмощие, за да го многократна употреба.Калъф за седалката на тоалетната чиния може да се пере в машина, така и ръчно; лесно изсъхва и запазва лепило и след многократно измиване; НЕ утепляет. Забележка : Преди използване на седалка уверете се, че повърхността на капака тоалетната чиста и суха.Може да бъде адаптиран към реалните формата на тоалетна.Моля, махнете защитното фолио на задната при използване. Размер : 14,9 * 3.2 инча, дебелина 3 мм. ултра тънък и лек, той е лесен за носене и съхраняване. Гаранция за качество : King ' s deal се стреми да предоставим на нашите уважавани клиенти най-добрите седалките за тоалетни чинии.Ако имате някакви добри предложения, нека се знае, с вашата помощ, нашите продукти ще се опита да направи по-добре!. 8 двойки Екологичен материал : изработен е от екологично чист силикон и фланелевого материал, калъф за подгряване на седалката на тоалетната чиния, мека възглавница за възрастни, топли Меки пухкави кръгли удължени пера етикети за еднократна употреба, зимни топло за баня, моющаяся залепваща плат.Използвайте портативен : лесно поставяне и поставяне.Редовно почиствайте субстрат и дебели плюшени надмощие, за да го многократна употреба.Калъф за седалката на тоалетната чиния може да се пере в машина, така и ръчно; лесно изсъхва и запазва лепило и след многократно измиване; НЕ утепляет. Забележка : Преди използване на седалка уверете се, че повърхността на капака тоалетната чиста и суха.Може да бъде адаптиран към реалните формата на тоалетна.Моля, махнете защитното фолио на задната при използване. Размер : 14,9 * 3.2 инча, дебелина 3 мм. ултра тънък и лек, той е лесен за носене и съхраняване. Гаранция за качество : King ' s deal се стреми да предоставим на нашите уважавани клиенти най-добрите седалките за тоалетни чинии.Ако имате някакви добри предложения, нека се знае, с вашата помощ, нашите продукти ще се опита да направи по-добре!.

Други функции

Най-добри сделки