.

.

DOITOOL Машина Регулируема Скоба Универсален Инструмент, Инструменти За Зидария, Тухли Тръбна Тухлени Клещи Инструмент За Извличане на Тухли, Стоманена Тухла Скоба М?

DOITOOL Машина Регулируема Скоба Универсален Инструмент, Инструменти За Зидария, Тухли Тръбна Тухлени Клещи Инструмент За

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

СКОБИ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ на ТУХЛИ - Специална конструкция, колкото повече тухли, по-силно се стягаПозволява ви да премествате повече тухли едновременно.ГРЕБЕЦ АСФАЛЬТОУКЛАДЧИКА от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - по-разумна расширяющаяся конструкция е добър помощник в работата и ежедневието.С помощта на ефективността на вашата значително ще се повиши. РЕГУЛИРУЕМИ ЩИПКИ ЗА ТУХЛИ - Те отговарят на нуждите на вашите приятели, които работят на строителната площадка или се грижат за градината, те се нуждаят от такъв добър помощник .МАША ЗА БЛОКОВЕ С ДРЪЖКА е добър компаньон за вашата работа и за ежедневието.Ефективността на вашата значително ще се повишат.СТРОИТЕЛЕН БИТУМЕН ИНСТРУМЕНТ - Заклепочное връзка може да се превърне в определени граници, и тухли, за да може бързо и лесно да зажимать.СКОБИ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ на ТУХЛИ - Специална конструкция, колкото повече тухли, по-силно се стяга.Позволява ви да премествате повече тухли едновременно.ГРЕБЕЦ АСФАЛЬТОУКЛАДЧИКА от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - по-разумна расширяющаяся конструкция е добър помощник в работата и ежедневието.С помощта на ефективността на вашата значително ще се повиши. РЕГУЛИРУЕМИ ЩИПКИ ЗА ТУХЛИ - Те отговарят на нуждите на вашите приятели, които работят на строителната площадка или се грижат за градината, те се нуждаят от такъв добър помощник .МАША ЗА БЛОКОВЕ С ДРЪЖКА е добър компаньон за вашата работа и за ежедневието.Ефективността на вашата значително ще се повишат.СТРОИТЕЛЕН БИТУМЕН ИНСТРУМЕНТ - Заклепочное връзка може да се превърне в определени граници, и тухли, за да може бързо и лесно да зажимать.Пратката включва 1 х тухлена лагер Особености -Материал : Стоманена скоба за тухли. - Размер : 27,00 X16,00 X2,00 см / 10,61 X6,29 X0,79 см тухлена зидария. - Цвят : черен уникална тухла подвижен скоба. - Това отговаря на нуждите на вашите приятели, които работят на строителната площадка или се управляват с градина, те се нуждаят от такова добро вспомогательном инструмент. - Тази скоба за тухли е изработен от стомана материал, издръжлив и лесен за употреба, той е необходим за вашия дом инструмент за извличане на тухли. - Разбира се, това е добър помощник, когато се грижите за градината, и то значително ще увеличи ефективността на скоби за захващане на тухли. - По-разумен по-дизайн - добър спътник за вашата работа и за ежедневието.

Други функции

Най-добри сделки