.

.

Cabilock 12 бр. Прозрачна Чаша За миене на Зъбите, Чаши за баня, Чаши за Пътуване, Чаша за Четка за Зъби, Цветни Чаши За измиване на домашни любимци, Чаша за баня, Чаши за ми?

Cabilock 12 бр. Прозрачна Чаша За миене на Зъбите, Чаши за баня, Чаши за Пътуване, Чаша за Четка за Зъби, Цветни Чаши За измиване

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

ЧАША за БАНЯ - ✨Чаши за пиене, Можете лесно да решите проблема за съхранение на четка за зъби, имаме тази чаша за съхранение в банята, с опростен дизайн, много прозрачен и лесен за използване, което гарантира нейната практичностЧАША за БАНЯ - чаши за Многократна употреба може да се използва за изплакване на устата или пиене на вода.Особено подходящ е за семейни събирания, ресторанти, официални банкети или ежедневна употреба.ЧАШИ ЗА МИЕНЕ на ЗЪБИТЕ - Нашата домашна чаша за четка за зъби е идеална за чаши за пиене, вода за уста, съхранение и има широк спектър от приложения.ДЪРЖАЧ ЗА ЧЕТКА за зъби, Пластмасови чаши за пиене, Можете много лесно да използвате тази пътна чаша вода за уста, не изисква досаден процес на работа, което ви позволява да го използвате, просто и ефективно.ЧАША ЗА СЪХРАНЕНИЕ в БАНЯТА - Прости функции на нашия чаши за изплакване на устата е много привлекателна и сигурна практичност гарантира, че тя ще се хареса на нашите клиенти.Кръст Бод Пакет включва 12 х стойка за съхранение на Функции-Материал : PET пластмасови чаши за еднократна употреба -обем на резервоара : 500 мл чаша за баня-Размер : 10.75 X2 чаши за изплакване на устата. -Цвят : Штабелируемые чаши за вода с различни цветове -Прости характеристики на нашите чаши за изплакване на устата е много привлекателна и сигурна практичност гарантира, че нашите пластмасови чаши за пиене полюбятся на нашите клиенти. -Можете да дадете на тази хотелска чаша за изплакване на устата на своите приятели и членове на семейството, че те с удоволствие се ползват кръгчета за баня. -Тази преносима чаша за съхранение е много подходяща за съхранение на кисточек за грим, вода, мляко , да ви донесат много прекрасен и приятен опит за използване на чаша за четка за зъби. -Може да се използва както за чаши за пиене, така и за изплакване на устата, както и за съхранение, тази нашата чаша вода за уста в хотела-много практична пластмасова чаша. -Лека и малка по размер, тази семейна чаша за съхранение няма да ви отнеме твърде много място, просто и е удобно да се взема със себе си, лесно се използват и публикуват барабани за баня.Информация за стоки Чаша вода за уста в банята Тези чаша за четка за зъби, изработени от здрави материали и могат да ни служи за известно време. чаша за миене на зъбите може да Ги използва в бани, къща за гости баните и като притежател на зъбни четки и чаши за изплакване, или можете да ги използвате за пиене на вода, мляко и напитки и така нататък, също се използва за съхранение на кисточек за грим в спалнята.

Други функции

Най-добри сделки