.

.

Кошчето за домакинство С Панти капак За сортиране на отпадъци Притискателния тип, Кофата за Боклук, за Баня, на Хол, Спалня, Кухня, Баня

Кошчето за домакинство С Панти капак За сортиране на отпадъци Притискателния тип, Кофата за Боклук, за Баня, на Хол, Спалня, Кухня,

BGN 16.85

Брой продукти
На склад

[Ориентир] кофа за Боклук е с правоъгълна форма, с тънко тяло, тясна горна част и широко дъно, което го прави по-устойчивВ същото време тя може да се поставят близо до тоалетна и други тесни места, сред различни пукнатини, създаване на изискана атмосфера, спестяване на пространство. [Качество на продуктите] Общо използване на екологично чист полипропилен материал, безопасен, полезен за здравето и трайни.Кошчето има голям товарен капацитет и капацитет 10 литра отломки.В него има и два слота за торби за боклук за обзавеждане за класификация на отпадъци. [Начин на аутопсия] Той използва метод за отваряне на капачки, с помощта на един бутон, натиснете автоматично да се отворят, а след това щракнете върху автоматично да се затвори, това е просто за използване и удобни за живота си. [Приложение] Това е кухненско кофа за боклук е много подходящ за използване в семейната кухнята, в спалнята, хола, банята и т., За използване в кухнята, той може най-добре да разделят боклука, а също така се разделят на сухи отломки от влажен. [Напомняне] Ако имате проблем с продукта, моля свържете се с нас, ние ще ви отговорим навреме и да се разпределят на сухи и мокри отпадъци.Осигурете добри условия на живот за семейството.Ние призоваваме за защита на околната среда, и всеки носи за това отговорност.Спецификация : Материал : екологично чист полипропилен. Размер : 32*15*27 виж Цвят* : бял.Капацитет : 10 л. комплектът включва : кофа за Боклук * 1, опаковъчен пакет * 1.Предпазни мерки : 1. Поради различните условия на снимане продукт може да има известна разлика в цвета, което е нормално явление и не засяга използването. Поради различни ръчни методи за измерване може да бъде грешка в размер на 1-3 см, което е нормално явление и не засяга използването. Продуктът е произведен от пластмаса, моля, не се докосвайте до открит пламък, за да се избегне деформация. Ако имате проблем с качеството на продукта, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Други функции

Material:
Environmentally friendly PP.
Size:
32*15*27cm.
Color*:
white.
Capacity:
10L
The package includes:
Trash bin*1, packaging bag*1.:
Precautions:
1. Due to the different shooting environment, the product may have a certain color difference, which is a normal phenomenon and does not affect the use.:
2. Due to different manual measurement methods, there may be 1-3cm error in the size, which is a normal phenomenon and does not affect the use.:
3. The product is made of plastic, please do not touch the open flame to avoid deformation.:
4. If you encounter product quality problems, please contact us and we will reply you as soon as possible. :
Най-добри сделки