.

.

Комплект куки за плетене на 86 бр. Комплект за плетене на една кука за начинаещи, Определени спици за плетене на една кука със Спици, Маркери за шевове, джоб за плетен?

Комплект куки за плетене на 86 бр. Комплект за плетене на една кука за начинаещи, Определени спици за плетене на една кука със Спици, Маркери

BGN 4.33

Брой продукти
На склад

Ергономичен набор от куки за плетене : получавате 22 куката за плетене, набор от куки за плетене с брелоком, 20 маркери за плетене (случаен цвят), 20 пряжек за маркери (случаен цвят), ножици, 6 пластмасови игли с големи уши (2 различни размери, различни цветове), 9 игли с големи тъпи уши (3 различни размера), 3 пластмасова игла във формата на banta (случаен цвят) и чанта за съхранениеВ пълен размер куки за плетене на една кука : Нашият набор от куки за плетене на една кука съдържа 3 вида куки за плетене на една кука, 10 алуминий куки за плетене на една кука с различни размери от 2 мм до 6. дантелен куки за плетене на една кука с различни размери от 0,6 мм до 1,9 мм. Комплект куки за плетене на една кука с брелоком за ключове с различни размери, 3 см, 4 см, 5 см Малка кука за плетене на една кука е много удобно за носене и може да се използва като ключодържател при плетене по всяко време и на всяко място.Чанта за съхранение на плетене на една кука : Нашата чанта за съхранение куки за плетене на една кука е много практичен, всяка кука за плетене на една кука може да се инсталира фиксирана позиция, и му е трудно да падне.Външен вид чанта за съхранение също е много красив, подходящ за всички видове на хора, леки по тегло, удобен за переноске и не заема място в дома или на улицата. Качествен комплект за плетене на една кука : всички наши куки за плетене са ергономични, затова не е нужно да се притеснявате за умора на ръцете след продължителна употреба.Двете повърхности се вязального куката гладка прежда лесно да се разделят.Дайте да ви приятна и релаксираща опит за плетене на една кука.Всички аксесоари в комплект и достатъчно за ежедневна плетене.Чудесен подарък : Нашият набор от игли за плетене на една кука е подходящ както за начинаещи така и за професионалисти, чудесен подарък за майка си, на приятелите си.Красив и изискан външен вид на този куката за плетене на една кука и са много подходящи за събиране на любителите на плетене на една кука, плетачи, рукодельниц и т., продевающих конец в игла.

Други функции

Най-добри сделки