.

.

6 БР. Комплект за Анален Тренажор, Анални тапи, Водоустойчив Силиконов Анален накрайник За Начинаещи, Стартов Комплект за жени и Мъже, Меки Силиконови Тапи, Играчки ?

6 БР. Комплект за Анален Тренажор, Анални тапи, Водоустойчив Силиконов Анален накрайник За Начинаещи, Стартов Комплект за

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

? ОТ НАЧИНАЕЩИ В АНАЛНИЯ секс До ЕКСПЕРТ : набор от анални контакти Askuko ще се хареса на всичкиВ комплекта на тренажор включва 6 анален задръствания.Започнете с малък, удобен за начинаещи щепсела, за да се намокрят свирка за игра в вратичка.След това преминете към средната задръстване, да не се поддават на своята задната част, с помощта на по-дълъг и дебел вала.След това преминете на голямо гнездо, за да увеличи максимално възможностите на вашия таен!Стимулиращ масаж на простатата за бързо постигане на оргазъм на мъжете и жените чрез стимулация на точката g от нашия комплект за тренировка на аналната корк. ? Лесно почистване : Той напълно е водоустойчив, можете да го използвате под душа, това е много лесно за почистване. осигурява безопасно и лесно боравене по време на секс възрастни двойки play.it също е позволено контрол, тласък и завъртане, за максимално удоволствие от анални игри. ? Безопасен за материал на ТЯЛОТО : 6 анален задръствания са изработени от 100% силикон, безвредни за аналния отвор материал, който не съдържа порести частици, латекс и фталатов и е безопасен за повечето хора с химически чувствителност. гладък силикон е мек на пипане, но достатъчно здрав, за да ви представи чудесно усещане за тежест. междувременно, лесни за почистване с вода и сапун, да се вари или да се мият в съдомиялна машина. ?ЧАСОВНИЦИ КОМФОРТ - Нашите анални тапи са с елегантен дизайн за многочасовых тренировки с комфортен аналната тапа.Анален спортни мъничета осигуряват бързото разтягане, благодарение на расширяющемуся основата за беспроблемного извличане.Идеални гей-секс играчки за мъже в офиса, в колата или в приложения за запознанства!. ? Идеален за мъже И жени : Този гладък, гъвкав тренировъчен комплект за анални контакти с ергономичен дизайн проектиран да пасва на вашата естествена вътрешна форма, като всеки накрайник е обмислен огъване на пръта, който позволява масаж на всички любимите си ерогенни зони.Ако сте мъж, анални тапи могат да се стимулира простатата, ако сте жена, тапи могат да създават невероятно натиск върху задната стена на влагалището. ? ОТ НАЧИНАЕЩИ В АНАЛНИЯ секс До ЕКСПЕРТ : набор от анални контакти Askuko ще се хареса на всички.В комплекта на тренажор включва 6 анален задръствания.Започнете с малък, удобен за начинаещи щепсела, за да се намокрят свирка за игра в вратичка.След това преминете към средната задръстване, да не се поддават на своята задната част, с помощта на по-дълъг и дебел вала.След това преминете на голямо гнездо, за да увеличи максимално възможностите на вашия таен!Стимулиращ масаж на простатата за бързо постигане на оргазъм на мъжете и жените чрез стимулация на точката g от нашия комплект за тренировка на аналната корк. ? Лесно почистване : Той напълно е водоустойчив, можете да го използвате под душа, това е много лесно за почистване.

Други функции

Най-добри сделки