.

.

Cabilock 3 бр. Контейнер и за Ключодържател Метален Модел Подарък Калъф За Съхранение на Бижута Детски Обеци Притежателя На Паметта Пръчка за Коса Вечерни Органайзер П?

Cabilock 3 бр. Контейнер и за Ключодържател Метален Модел Подарък Калъф За Съхранение на Бижута Детски Обеци Притежателя На Паметта

BGN 17.68

Брой продукти
На склад

пластмасатаКовчег в памет на бижута - добър избор за съхранение на малки предмети, като например пръчки за коса, украса и т., РЕТРО-ковчег за бижута-тази кутия за съхранение в старинен стил е уникален и шикарна с добра консистенция.ДЪРВЕНА ковчег за украшения - добър избор за съхранение на малки предмети, като например щипки за коса, бижута и т. КАЛЪФ за съхранение часа - Изработен от дървен материал, , -удобен и практичен.КАСИЧКА ЗА СПЕСТЯВАНИЯТА - Ретро дизайн ще направи вашата стая е уникална, стилна и разлика.Ковчег в памет на бижута - добър избор за съхранение на малки предмети, като например пръчки за коса, украса и т., РЕТРО-ковчег за бижута-тази кутия за съхранение в старинен стил е уникален и шикарна с добра консистенция.ДЪРВЕНА ковчег за украшения - добър избор за съхранение на малки предмети, като например щипки за коса, бижута и т. КАЛЪФ за съхранение часа - Изработен от дървен материал, , -удобен и практичен.КАСИЧКА ЗА СПЕСТЯВАНИЯТА - Ретро дизайн ще направи вашата стая е уникална, стилна и разлика.Осъществяване на Списък 1 х дървен контейнер Характеристики - Тази кутия за съхранение в старинен стил е уникален и красива с добра консистенция. - Добър избор за съхранение на малки предмети, като например пръчки за коса, украса и т.- Материал : Дърво. - Ретро дизайн и печат прави стаята си с уникален, модерен и разлика. -Цвят : Както е показано на фигурата. - Изработен от дървен материал, , -удобен и практичен. -Размер : 22x7,5x7,3 см. - Подходящи за писмено плот, спалня, чекмедже, всекидневна, спалня и т. Описание на продукта Калъф за съхранение часа Изработени от дърво, този кутия за съхранение в старинен стил е уникален и красива с добра консистенция.ретро-ковчег за бижута, подходящи за писмено плот, спалня, чекмедже, всекидневна, спалня и т., Дървена ковчег за украшения е Добър избор за съхранение на малки предмети. Специален дизайн на винтажной печат money saving bank прави стаята си с уникален, модерен и разлика.

Други функции

Най-добри сделки