.

.

Нежна Тънка Маска за лице, Превръзка за отслабване, Зона за грижа за кожата, Форма и лифтинг, което намалява Двойна брадичка, Маска за лице (L)

Нежна Тънка Маска за лице, Превръзка за отслабване, Зона за грижа за кожата, Форма и лифтинг, което намалява Двойна брадичка, Маска

BGN 4.20

Брой продукти
На склад

Безвреден за кожата - ултра-тънък, еластичен, дишащ, антибактериален, радиационно устойчиви, удобен и безопасенИдеален за отслабване на лицето - Физическо лифтинг на лицето, за премахване на двойна брадичка, предотвратяване на обвисания бузите, лъскав дишаща компрессионный каишка за брадичката със средна поддръжка на шията, стягащ V-образна линия на лицето, сужающий колан. Плътно монтиране на линията на лицето за кожата на лицето става подтянутой и гладка след изпотяване с минимално дразнене на кожата.Удобен и лесен за използване, достатъчно е да го носи в продължение на 30-60 минути при гледане на телевизия, извършване на домакинска работа и т., Подходящи за възрастните хора или след раждането отпускане на мускулите на бузите, уплътнения за подобряване на състоянието на здравето, ефективно противодействие на гравитацията!.Безвреден за кожата - ултра-тънък, еластичен, дишащ, антибактериален, радиационно устойчиви, удобен и безопасен.Идеален за отслабване на лицето - Физическо лифтинг на лицето, за премахване на двойна брадичка, предотвратяване на обвисания бузите, лъскав дишаща компрессионный каишка за брадичката със средна поддръжка на шията, стягащ V-образна линия на лицето, сужающий колан. Плътно монтиране на линията на лицето за кожата на лицето става подтянутой и гладка след изпотяване с минимално дразнене на кожата.Удобен и лесен за използване, достатъчно е да го носи в продължение на 30-60 минути при гледане на телевизия, извършване на домакинска работа и т., Подходящи за възрастните хора или след раждането отпускане на мускулите на бузите, уплътнения за подобряване на състоянието на здравето, ефективно противодействие на гравитацията!.Технически характеристики : Материал : еластично влакно Цвят : каки Размери : 50,5 * 24 см / 19,9 * 9 инча Шия : 31 см / 12 инча Брадичката : 8 см / 3 см Тегло : 20 грама Тип : Масаж и релаксация Функция : за отслабване на лицето и предотвратяване на бръчки Начин на приложение : 1. Измийте лицето си. Облечете го и махнете отметката от 30-60 минути. Измийте лицето си още веднъж, за да отмие потта.Пакетът включва : 1 x Маска за отслабване Забележки : 1. Препоръчително е да използвате 30-60 минути всеки път, отстранете маската, ако има дискомфорт в лицето. Моля, не го използвайте в райони с наранявания и заболявания на кожата, а също и за деца, бременни жени, хора със сърдечни заболявания или хипертония.

Други функции

Най-добри сделки