.

.

Игла за татуировочных касети EZTAT2 - 16шт #10 (9RM) с извито/кръгла фитил Magnum Long Taper с поролоновым покритие, игли за татуировки, Касети за нанасяне на татуировки, ротари тат?

Игла за татуировочных касети EZTAT2 - 16шт 10 (9RM) с извито/кръгла фитил Magnum Long Taper с поролоновым покритие, игли за татуировки,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Дизайн】Касети V-Select Tattoo Plus, оборудвани система V-System, осигуряват допълнителен комфорт за пръстите на художника, намаляват умората на пръстите и поглъща вредните вибрации по време на нанасяне на татуировка 【Функция】 Той балансира напрежението мембрана, осигуряват мекота и оптимална наситеност на кожата при всяко нанасяне. 【Система за позициониране】 Изключителна система за точно позициониране на EZ Tattoo V-Select изолиране на вибрациите игла за допълнителна точност, създаване на точното движение и да посочи точен пиксел така, както искате. 【V-образна система】Благодарение на системата V потенциален проблем с спрей мастило намали на 75%, а новият дизайн на корпуса касета (цельнокруглого) ще осигури допълнително съхранение на мастило за 20% повече мастило попадне върху кожата и по-малко потратится губи. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви проблеми или предложения относно нашите касети за татуировочных игли, добре дошли, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да решите вашите проблеми в рамките на 24 часа.Добре дошли в семейството EZTAT2, ние сме тук за вас.

Други функции

Най-добри сделки