.

.

Набор от пощенски картички с карта Мериленд от 20 еднакви картички. Пощенски картички с карта на щата Мериленд. Произведено в САЩ.

Набор от пощенски картички с карта Мериленд от 20 еднакви картички. Пощенски картички с карта на щата Мериленд. Произведено в

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Този комплект съдържа 20 еднакви картичкиРазмер 4 x 6 инча (10 x 15 см).Гланц с UV-покритие отпред за дълголетие и защита.Нашите картички се отпечатват на картон 16 pt (360 gsm) премиум-клас, солидна и качествено.Това е максималната дебелина, допустимият USPS за изпращане на пощенска картичка без плик.Идеален за колекционери, посткроссинга, scrapbooking, проекти за обмен на съученици картички, подаръци или просто да изпратите бележка на друг.Ще бъде изпратено по пощата с марка USPS postcard rate вътре в страната или с международен марка forever, ако е изпратено в чужбина.Отпечатано в САЩ.Този комплект съдържа 20 еднакви картички.Размер 4 x 6 инча (10 x 15 см).Гланц с UV-покритие отпред за дълголетие и защита.Нашите картички се отпечатват на картон 16 pt (360 gsm) премиум-клас, солидна и качествено.Това е максималната дебелина, допустимият USPS за изпращане на пощенска картичка без плик.Идеален за колекционери, посткроссинга, scrapbooking, проекти за обмен на съученици картички, подаръци или просто да изпратите бележка на друг.Ще бъде изпратено по пощата с марка USPS postcard rate вътре в страната или с международен марка forever, ако е изпратено в чужбина.Отпечатано в САЩ.Нашите картички се отпечатват на картон премиум качество 16 pt (360 gsm).Картички са покрити с UV-радиация от страна на лицето за надеждност и защита.Размер 4 x 6 инча (10 x 15 см).Отпечатано в САЩ.

Други функции

Най-добри сделки