.

.

Yardwe Кутия Винарите Модел Аксесоари Замяна Пружина Секатора Сменяеми Пружини Винарите Замяна Пружина за рязане на Стоманени Ножици Извити Градински Винарите Сист?

Yardwe Кутия Винарите Модел Аксесоари Замяна Пружина Секатора Сменяеми Пружини Винарите Замяна Пружина за рязане на Стоманени Ножици

BGN 3.50

Брой продукти
На склад

стоманаМОДЕЛИ на ПРОЛЕТТА секаторов - преносими и леки на тегло, те са лесни за носене и съхранение.СЕКАТОРНАЯ част - лек от теглото, не твърде утяжеляет си ножици.ИЗВИТИ НОЖИЦИ за ПОДСТРИГВАНЕ - лесно да Ги инсталирате на вашия градински ножици, което е удобно за нас.НОЖИЦИ с прецизионными ПРУЖИНИ - гъвкав и симпатични, с добре напрежение за по-удобна и ефективна за изрязване.СМЕНЯЕМИ ПРУЖИНИ ЗА СЕКАТОРОВ - фина работа, не е лесно да се износва, много практични за използване.Списък на пакетите 10 x Сменяеми пружини за секатора Особености -Материал : Стоманени детайли за подстригване с ножица -Цвят : Сребрист резервни извити ножици за подстригване -Размер : около 6,00 X1,10 X1,10 см / 2,36 X0,43 X0 стоманена пружина за секатора. - Портативен и лек на тегло, лесен за носене и съхранение за рязане на пружини ножици. - Въпреки простотата на дизайна, той е много практичен, когато го използвате като пружинна части с ножица. - Това е приятна подробност за секатора, която осигурява удобна работа и висока получават най-способността на пролетта модели секаторов. - Удобния стоманени материали, сигурна, здрава и практическа обходная пружина секатора. - Гъвкави и отзивчиви с добре напрежение за по-удобно и ефикасно подрязване на Секаторные ножица със стоманени пружини.Информация за продукта Замяна пружина за резитба Ако търсите извор на напрежение за подмяна на секатора надежден качество и на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашият продукт ще бъде най-добрия избор.Пружина за ножици за домашно изработката е Лесна и удобна за използване. пружина на част от ножици Изработени от стомана материал, така че можете да я остави за известно време.

Други функции

Най-добри сделки