.

.

Готик Чаша Veemoon: за Декор на Розови Бог Златен Модел Благословии Чаша за Уиски Royal Цинк Метален Бял Притежателя Златни Съдове За Напитки в Ретро стил Посуда за Напит?

Готик Чаша Veemoon: за Декор на Розови Бог Златен Модел Благословии Чаша за Уиски Royal Цинк Метален Бял Притежателя Златни Съдове За

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Чаши : можете да Ги поставите в гардероба или вино шкафче, което ще ви даде по-изискан и елегантен видУникален чаша : Коктейл-флейта, с превъзходно майсторство на изработка, уникална и елегантна форма, пълен с творчество, уникална индивидуалност, много декоративен за вашия дом.Кралски чашки : Можете да дадете на семейството и приятелите си, защото в тях се усеща ретро стил за всеки повод.Перлено бял чаша : Чаши за изпичане, в тази изискана чаша за вино е гравирано цвете, добавляющий елегантна атмосфера по време на пиене.Чаша за алкохол : На тази изискана чаша за вино е гравирано цвете, добавляющий елегантна атмосфера по време на пиене.Осъществяване на списък 1 x чаша за вино Характеристики -Цвят : както е показано -Този на чаша за вино, подходящи за фестивалната парти, бар, ресторант, сватбен банкет и т.- Материал : цинк сплав -Размер : 6.38in-Външен вид изглежда гладка и лъскава, по-изискан и не ръждясва трайна. -Можете да го дари своето семейство и приятели, защото това може да създаде усещане за ретро в никакъв случай. -Използвайте висококачествен и безопасен материал от с сплав, която лесно се повреждат. -Краищата са гладки и заоблени, без чеп, и няма да навредят на кожата.Информация за стоки чашки Royalподходит за парти, сватба, банкет, коктейльной партита и други подходящи случаи, за да забавлява гостите си.чаша за ликьор, Този елегантен чаша за вино е изработен от висококачествен материал с голяма якост. перлено бял чаша с уникален ретро дизайн ги прави чаша за вино привлекателна.

Други функции

Най-добри сделки