.

.

Sinalty Boho Широки Ленти На Главата С Етническа Бродерия, Африкански Нескользящие Превръзка на Главата си Тюрбан, Панделка за Коса, за Жени, Опаковка от 2 (Мода)

Sinalty Boho Широки Ленти На Главата С Етническа Бродерия, Африкански Нескользящие Превръзка на Главата си Тюрбан, Панделка

BGN 7.17

Брой продукти
На склад

Дамски широка превръзка на главата от меки етнически тъкани и пластмаса, нескользящая и лесно, придающая очарованието на вашата красотаБогемные бродирани ленти за коса с размери около 6,3 * 6,3 инча. Еластичен дизайн подходящ за жени.Реколта лента за коса под формата на тюрбана ръчно изработени не предизвиква главоболие при носенето на превръзки.Цветни ленти с африканските принтом се предлагат в 2 броя, подходящи за плажа, партита, абитуриентски бал, фестивал, драматизира представяне, срещи, сватби, шоу на живо, на открито, пътувания, подаръци и ежедневно ползване.Модни панделки за коса с цветя са идеални за всякакви прически, като например дълга или къса коса, къдрава или права коса, дебели или тънки.Аксесоари за коса в ретро стил с изискан дизайн от Sinalty studio, ако имате някакви желания, за да се отговори на въпроси, моля, изпратете ни съобщение!.Бутиков марка женски чалми на главата от 1988 г. Съпругът ми е разработила различни превръзки на главите си, и моето студио е построен тези шапки.Широки ленти за коса с флорални принтом Bohe, не миришат и не изчезват, не се плъзгат, увит в кърпа, за да се запознаем. ② Превръзки-тюрбани са подходящи за всякакъв тип глава. Подплата от вътрешната страна на венеца за коса-придава на косата буйни вид и няма да бъде много по изтръгне главата. ④ Подходящ за къси, тънки, къдрава, дълги и меки косми.Връзка за коса, коса, боб, прическа и опашка също са приложими. Панделки за коса с флорални принтом от 2 теми да придадат на вашата почивка неповторим романтичен стил.Мека превръзка на главата за жените, Благодаря ви за вашето разбиране, защото за ръчно измерване на размера може да се различават малко.Цвят може да се различават малко от образи, друг на екрана.Свържете се с нас Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси.Ние веднага ще ви изпратим имейл.

Други функции

Най-добри сделки