.

.

Godox SK300IIV с спусъка Godox X2T-S приемник X1R-S 300Ws Студийная светкавица GN58 5600K 2,4 G с led моделирующей лампа Bowens Mount Студиен стробоскоп Monolight и т.н. (актуализирана версия на SK300II)

Godox SK300IIV с спусъка Godox X2T-S приемник X1R-S 300Ws Студийная светкавица GN58 5600K 2,4 G с led моделирующей лампа Bowens Mount

BGN 14.76

Брой продукти
На склад

?【Прилагането на】 Godox SK300 IIV - това е стробоскопическая светкавица с мощност 300 Вата, която отлично работи при заснемане на портретна стоки, сватбени услуги, фотографията, рекламата, модната търговска фотографията и т ?【която симулира лампа и монтиране на Bowens】 която симулира лампа с мощност 10 W регулиран на нива на мощността от 5% до 100% . Забележителна стабилност на изходния сигнал, офсет не повече от 2% при една и съща мощност.С монтиране Bowens за инсталиране на по-леки и преносими аксесоари, които можете да използвате в комбинация. ?【Вградена безжична система Godox 2.0 4 G X】 Вградена безжична система Godox 2.4 G X ви дава възможност да използвате комплект Godox X-Pro, X1, XT32, XT16 или FT-16 за управление на коефициент на мощността на светкавицата, лампа за моделиране и звуков сигнал, както и за задействане на светкавицата. (В комплекта са включени спусъка Godox X2 T-S и приемник X1 R-S, които можете да използвате със светкавица). ?【Стабилност и преносимост】 Благодарение на стабилна производителност SK300 II V по-трайни, и при една и съща мощност се измества на не повече от 2% при компактен и лек корпус. ?【LCD дисплей и автоматична памет】 Точен извод, показан на LCD панела, на 40 крачки от 1/16 до1/1. Функция за автоматично памет и възстановяване на предварително конфигурирани настройките на лентата с Anti-Prefl-Flash Осигурява синхронизация с камери, които имат система за еднократна предварителна стрелба. ?【Прилагането на】 Godox SK300 IIV - това е стробоскопическая светкавица с мощност 300 Вата, която отлично работи при заснемане на портретна стоки, сватбени услуги, фотографията, рекламата, модната търговска фотографията и т. ?【която симулира лампа и монтиране на Bowens】 която симулира лампа с мощност 10 W регулиран на нива на мощността от 5% до 100% . Забележителна стабилност на изходния сигнал, офсет не повече от 2% при една и съща мощност.С монтиране Bowens за инсталиране на по-леки и преносими аксесоари, които можете да използвате в комбинация. ?【Вградена безжична система Godox 2.0 4 G X】 Вградена безжична система Godox 2.4 G X ви дава възможност да използвате комплект Godox X-Pro, X1, XT32, XT16 или FT-16 за управление на коефициент на мощността на светкавицата, лампа за моделиране и звуков сигнал, както и за задействане на светкавицата. (В комплекта са включени спусъка Godox X2 T-S и приемник X1 R-S, които можете да използвате със светкавица). ?【Стабилност и преносимост】 Благодарение на стабилна производителност SK300 II V по-трайни, и при една и съща мощност се измества на не повече от 2% при компактен и лек корпус. ?【LCD дисплей и автоматична памет】 Точен извод, показан на LCD панела, на 40 крачки от 1/16 до1/1. Функция за автоматично памет и възстановяване на предварително конфигурирани настройките на лентата с ANTI-Prefl-Flash осигурява синхронизация с камери, оборудвани с система за еднократна предварителна светкавица.

Други функции

Най-добри сделки