.

.

Cobahom 6 Бр. Щипки за Коса, Щипки за коса, За оформяне на Косата, Костенурки Черупката, Леопардовый Утконос, Щипки за Коса, Черепаховые Щипки за коса, Акрилни Щипки за Ко?

Cobahom 6 Бр. Щипки за Коса, Щипки за коса, За оформяне на Косата, Костенурки Черупката, Леопардовый Утконос, Щипки за Коса, Черепаховые

BGN 4.43

Брой продукти
На склад

Модерен дизайн : Щипки за коса не само украсяват косата, но и ще създаде елегантен външен вид, който ще ви направи по-привлекателниШнола-нокът от леопардовой вълна е подходящ за дами и момичета от всички възрасти.Фиби за коса - идеалният подарък за рожден ден, ден на майката, ден на свети Валентин и т. Екологично чист материал : Тези игли за коса са изработени от висококачествена ацетатна дъски, те са леки, снабдени с безопасна метална пружина, което ги прави по-трайни.Защото го произвежда от целулоза от растения, така че той много е безвреден за околната среда.Широко приложение : Фиби за коса "Утконос" могат да придават ярък цвят монохромному заедно или задържане на косата по време на рязане или подреждане.Един размер подходящ за повечето хора : тази шнола във формата на птицечовка е подходящ за повечето видове.Независимо от това, дали имате косми 2 A или 4 C, можете да ги носите за великолепния начин всеки ден.Дизайн на зъбите е отлично се справя с всякакви гъста или тънка коса, те ще бъдат плътно да стоят, не се дърпа и не уврежда косата.Размер и цвят : 6 опаковки заколок за коса 8 * 0,7 см /3,1 * 0,27 инча прости и практични. Общо 6 различни цвята за вашето различни ежедневна настроението, срещи или други нужди.Модерен дизайн : Щипки за коса не само украсяват косата, но и ще създаде елегантен външен вид, който ще ви направи по-привлекателни.Шнола-нокът от леопардовой вълна е подходящ за дами и момичета от всички възрасти.Фиби за коса - идеалният подарък за рожден ден, ден на майката, ден на свети Валентин и т. Екологично чист материал : Тези игли за коса са изработени от висококачествена ацетатна дъски, те са леки, снабдени с безопасна метална пружина, което ги прави по-трайни.Защото го произвежда от целулоза от растения, така че той много е безвреден за околната среда.Широко приложение : Фиби за коса "Утконос" могат да придават ярък цвят монохромному заедно или задържане на косата по време на рязане или подреждане.Един размер подходящ за повечето хора : тази шнола във формата на птицечовка е подходящ за повечето видове.Независимо от това, дали имате косми 2 A или 4 C, можете да ги носите за великолепния начин всеки ден.Дизайн на зъбите е отлично се справя с всякакви гъста или тънка коса, те ще бъдат плътно да стоят, не се дърпа и не уврежда косата.Размер и цвят : 6 опаковки заколок за коса 8 * 0,7 см /3,1 * 0,27 инча прости и практични. Общо 6 различни цвята за вашето различни ежедневна настроението, срещи или други нужди.

Други функции

Най-добри сделки