.

.

WSSBK Панталони за джогинг, Гамаши, с мрежесто шнурком, Свободни Панталони за Йога, Баскетбол, Панталони за практикуване на Джогинг, Фитнес, Женски (Цвят: B Размер: Mcode)

WSSBK Панталони за джогинг, Гамаши, с мрежесто шнурком, Свободни Панталони за Йога, Баскетбол, Панталони за практикуване на Джогинг, Фитнес,

BGN 91.59

Брой продукти
На склад

Срещу белене, срещу свиване, против бръчки, порестиПриятелка и кацане, цялостния дизайн тънък, целящ да им покаже своята идеална форма на тялото.Тъкан е лека и дишаща, комфортна и мека, не е полупрозрачна бяла, бързосъхнеща.Свободен ден за ден, не обтягивающий, лесно се побира и се отстранява.Дантела, окото дизайн.Срещу белене, срещу свиване, против бръчки, порести.Приятелка и кацане, цялостния дизайн тънък, целящ да им покаже своята идеална форма на тялото.Тъкан е лека и дишаща, комфортна и мека, не е полупрозрачна бяла, бързосъхнеща.Свободен ден за ден, не обтягивающий, лесно се побира и се отстранява.Дантела, окото дизайн.Описание на продукта : Не се, не се свие, не изглажда бръчките, порест приятелка и кацане, цялостния дизайн тънък, наблегнат на идеална форма на тялото си. Тъкан е лека и дишаща, комфортна и мека, не блести, бързосъхнеща, свободна, ежедневни, не обтягивающая, лесно се побира и се отстранява. Конци, мрежест дизайн Параметри на продукта Материал : полиэфирное влакна Цвят : сив, черен Размер : Mcode, Lcode, xlcode Подходящ за сезон : пролет, лято, есен и зима Подходящ сценарий : йога, фитнес, бягане и т. на Помещение включва : 1 х панталони за йога (други демонстрационни продукти не са включени) забележка : 1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска грешка 2-3%. Цветовете могат да се различават поради различни монитори, моля, разберете.

Други функции

Най-добри сделки