.

.

Укрепитель за ръцете и китките TIT COOPOPE 3 PACK - Метален симулатор за четки, предмишниците и пръстите на тегло 50-150 паунда, Сребро, неръждаема стомана, (50 + 100 + 150 паунда)

Укрепитель за ръцете и китките TIT COOPOPE 3 PACK - Метален симулатор за четки, предмишниците и пръстите на тегло 50-150 паунда, Сребро, неръждаема

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

✅ Избор набиране : 3 опаковки по 50 + 100 + 150 паунда на Разположение в три различни групи, за да се задоволят нуждите на всекиИзберете от 3 опаковки с ръчни захватами с тегло от 50 до 150 килограма. ✅Ергономични здрави алуминиеви дръжки с рифленым покритие за нескользящего улавяне, седем различни нива на здравина за основно, средно и напреднало ниво, тренировка (50-350 паунда), на Разумна цена и с високо качество. ✅симулатори за ръце на сила, издръжливост, рехабилитация и профилактика на наранявания, са подходящи за изграждане на масивни мускули, горната част на ръцете, на издръжливостта на ръцете и сръчност, осигуряват устойчивост, помага за развитието на мускулите дланите, ръцете, китките и пръстите, за да увеличи силата. ✅Е произведен от траен и предлага на потребителите висококачествени дизайн от алуминиева сплав, 11 различни нива на съпротива дръжката на своя избор.Можете да си купите комплекти по-добра цена. (50-100-125-150-175-200-225-250-300-350 паунда. ✅Симулатор за захващане на ръцете също е чудесно за рехабилитация.Ако страдате от ревматоиден артрит, артропатией, тендинитом, синдром на карпалния тунел, тенис-лакът и сте на път за възстановяване след фрактура на китката или операция на сухожилии. ✅Е изработен от висококачествени здрави алуминиеви дръжки и висококачествени пружини, за да се гарантира устойчивост на симулатора, на който можете да разчитате. срок на годност - 1 година, няма проблем с качеството - 1 година.Ние поемаме цялата отговорност, безплатна замяна!!!. ✅ Избор набиране : 3 опаковки по 50 + 100 + 150 паунда на Разположение в три различни групи, за да се задоволят нуждите на всеки.Изберете от 3 опаковки с ръчни захватами с тегло от 50 до 150 килограма. ✅Ергономични здрави алуминиеви дръжки с рифленым покритие за нескользящего улавяне, седем различни нива на здравина за основно, средно и напреднало ниво, тренировка (50-350 паунда), на Разумна цена и с високо качество. ✅симулатори за ръце на сила, издръжливост, рехабилитация и профилактика на наранявания, са подходящи за изграждане на масивни мускули, горната част на ръцете, на издръжливостта на ръцете и сръчност, осигуряват устойчивост, помага за развитието на мускулите дланите, ръцете, китките и пръстите, за да увеличи силата. ✅Е произведен от траен и предлага на потребителите висококачествени дизайн от алуминиева сплав, 11 различни нива на съпротива дръжката на своя избор.

Други функции

Най-добри сделки