.

.

NWIRESHOP Инструмент за отваряне на врати без допир - Безконтактно Инструмент за отваряне на врати, Инструмент за ключодържател, Без докосване, Полезен Чист ключ Под Др?

NWIRESHOP Инструмент за отваряне на врати без допир - Безконтактно Инструмент за отваряне на врати, Инструмент за ключодържател, Без докосване,

BGN 2.76

Брой продукти
На склад

БЕЗКОНТАКТЕН СВЪРЖЕТЕ Устройството за отваряне на врати No touch не ви издаваБихте могли да отворите вратата, без да докосвате.За да се чувстват в безопасност, използвайте ключодържател за сигурност.ПРЕНОСИМ БЕЗКОНТАКТЕН ИНСТРУМЕНТ за натискане на бутоните на асансьора, банкомат, помпа една бензиностанция, отваряне и затваряне на врати.Отварачка за врати с нулев контакт Clean key ще ви помогне да го използвате, за дръжката на вратата.ИДЕАЛЕН за ПЪТУВАНЕ безконтактен инструмент за ключове може да дойде по-удобно по време на пътуването.Можете да използвате инструмент за отваряне на врати без докосване на летището при плащане и т. МАТЕРИАЛ-високо КАЧЕСТВО : ЗА разлика от други подобни продукти на пазара, този ръчен инструмент за отваряне на вратите е изработена с отлично качество.БЕЗКОНТАКТЕН СВЪРЖЕТЕ Устройството за отваряне на врати No touch не ви издава.Бихте могли да отворите вратата, без да докосвате.За да се чувстват в безопасност, използвайте ключодържател за сигурност.ПРЕНОСИМ БЕЗКОНТАКТЕН ИНСТРУМЕНТ за натискане на бутоните на асансьора, банкомат, помпа една бензиностанция, отваряне и затваряне на врати.Отварачка за врати с нулев контакт Clean key ще ви помогне да го използвате, за дръжката на вратата.ИДЕАЛЕН за ПЪТУВАНЕ безконтактен инструмент за ключове може да дойде по-удобно по време на пътуването.Можете да използвате инструмент за отваряне на врати без докосване на летището при плащане и т. МАТЕРИАЛ-високо КАЧЕСТВО : ЗА разлика от други подобни продукти на пазара, този ръчен инструмент за отваряне на вратите е изработена с отлично качество. ? NWIRESHOP Инструмент за отваряне на врати без допир - Безконтактно открыватель врати, инструмент за ключодържател, без докосване, полезен чист ключ, е с Друго име - микробный ключ, безконтактно открыватель врати, устройството за отваряне на врати без помощта на ръцете с дупка за ключодържател ? ? ИНСТРУМЕНТ за отваряне на ВРАТИ БЕЗ ДОПИР се отнася до бесконтактному контакт.Защо Nwire Shop безконтактен открыватель врати : 1) БЕЗКОНТАКТЕН контакт ☝️ 2) ПРЕНОСИМ инструмент, без допир ? 3) ИДЕАЛНО за пътуване ✈️ 4) МАТЕРИАЛ на най-високо качество ? 5) НУЛА контакт 0️⃣ ? ДОЖИВОТНА гаранция : Всеки инструмент за отваряне на врати без допир внимателно проектирана, за да се противопоставят на щелчкам и аварии.

Други функции

Най-добри сделки