.

.

RENLITONG Сив HTV ютия върху винил на руло с размери 12 см на 50 метра HTV Теплопередающий винил за тениски HTV Винил ролки за всички режещи машини - Лесно се реже и пропалывает?

RENLITONG Сив HTV ютия върху винил на руло с размери 12 см на 50 метра HTV Теплопередающий винил за тениски HTV Винил ролки за всички режещи

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

♻Гланц теплопередающий винил HTV♻Нашия винил ютия htv е изработен от висококачествен полиуретан, който е изключително издръжлив и вибриращ Благодарение на специална технология htv се получава тънък, изключително траен и мек.Целият процес плевене минава като по часовник, с помощта на sticky back. ♻ Се РЕЖЕ ЛЕСНО пропалывается и се пренася♻ Нашия термопереносный винил най-високо качество ще ви спести време, което можете да отделяте на всяка снимка или писмо, защото лесно можете да изрежете и плевелите необходимите чертежи.Ютия върху винил е чувствителен към температура и налягане, което позволява лесно да се пренасят топлина на всяка тениска. ♻ Издръжлив и устойчив♻ Всеки HTV добре пазената след многократно измиване, не растрескиваясь, не выцветая и не отслаиваясь.Тъй като нашият черен ролка htv е сертифициран от SGS, го е безопасно да се прилага на детски дрехи. ♻Е съвместим с всички плоттерными фрезами♻Нашия винил термопресс htv roll лесно се реже буквално на всеки высекальном машината, независимо дали е професионален или за дома хоби.Той се придържа към дрехи, точно същите като разпечатки, поради което едва ли, като се използва потребителска желязо или всяка термопресс-машина. ♻ Качествено следпродажбено обслужване♻ Всеки проблем, не се колебайте да се свържете с нас.Нашата компания отдава голямо значение на обслужване на нашите клиенти, вашето удовлетворение е за нас най-голям стимул.За всякакви въпроси, просто се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ♻Гланц теплопередающий винил HTV♻Нашия винил ютия htv е изработен от висококачествен полиуретан, който е изключително издръжлив и вибриращ. Благодарение на специална технология htv се получава тънък, изключително траен и мек.Целият процес плевене минава като по часовник, с помощта на sticky back. ♻ Се РЕЖЕ ЛЕСНО пропалывается и се пренася♻ Нашия термопереносный винил най-високо качество ще ви спести време, което можете да отделяте на всяка снимка или писмо, защото лесно можете да изрежете и плевелите необходимите чертежи.Ютия върху винил е чувствителен към температура и налягане, което позволява лесно да се пренасят топлина на всяка тениска. ♻ Издръжлив и устойчив♻ Всеки HTV добре пазената след многократно измиване, не растрескиваясь, не выцветая и не отслаиваясь.

Други функции

Най-добри сделки