.

.

Hemoton 25 Бр Четка за миене на баня, Натурална Гъба, Гъба За почистване на Домакински, Гъба за миене на съдове, Гъба за Кухненска Гъба, Натурална Гъба за миене на съдове, ?

Hemoton 25 Бр Четка за миене на баня, Натурална Гъба, Гъба За почистване на Домакински, Гъба за миене на съдове, Гъба за Кухненска

BGN 5.74

Брой продукти
На склад

Гъба за почистване : може да Се сложи в баня, душ кабина и в кухнята, за да ефективно да се предотврати омекване на сапунГъба за миене на съдове : Лесно запазват сапун суха, притежават забележителна дренажна функция, бързо запазват суха и удължават времето за използване.Парчета гъба : Инструменти за измиване на люфы прости, но практични, те са декоративни и практични, те лесно за използване.Гъба от люфы за миене на съдове : Подходящ за бани, тоалетни, вани, кухненски мивки, подходящ за различни случаи.Гъба за почистване на кухня : ??Гъба за измиване на тялото Лесно да държат на сапун суха, притежават забележителна дренажна функция, бързо запазват суха и удължават времето за използване.Списък на пакетите 25 x подложки от гъба Характеристики - Материал : Държач за сапун от гъба за помещения - Цвят : както е показано, на основата на сапун от гъба - Размер : 7,00 X7,00 X1,25 см / 2,75 X2,75 X0 тампони за лице пилинг. - Може ефективно почистване на кухненски прибори, удобен и практичен, а също така е помощник в живота си домакински гъби от люфы. - Донеси повече удобство в своя всекидневен живот, необходим аксесоар за вашата кухня, баня, тоалетна и т., гъба за миене на съдове. - Уникален дизайн на форма позволява да се запази сух сапун, което допринася за по-продължително запазване на тампони за сапун. - Гъба от естествена люфы малка и лесно, не заема място и лесно да се съхранява и транспортира в компютъра держателе за сапун. - Тези гъби-скраб от люфы удобни за използване, и те плавно се пречиства всички видове мазнини, налипания, кал и примеси естествена люфы.Информация за продукти Домашна гъба за почистване са компактни, така че няма да заемат твърде много място. натурална гъба Тези прости парчета люфы трайни и практични за продължителна употреба.Гъба от естествена люфы Освен това, може да се използва като кутия за съхранение на сапун. гъба за миене на съдове от люфы Благодарение на простия дизайн ще се превърне в едно добро допълнение за декорация на вашия дом.

Други функции

Най-добри сделки