.

.

Erato Разтегателен Изолиран Раница за Доставка на Храна с Подстаканниками, Термосумка за Доставка на Пица по Домовете, на Къмпинг, за Пътуване, Доставка на Велосипед ?

Erato Разтегателен Изолиран Раница за Доставка на Храна с Подстаканниками, Термосумка за Доставка на Пица по Домовете, на Къмпинг,

BGN 18.40

Брой продукти
На склад

【Расширяемое основа】Разкриваща долния разтегателен отделение осигурява повече пространство за съхранениеГолям размер : 15 x 15 x 14,6 инча (38 x 38 x 37 cm).Тегло : около 1,1 кг. 【Голям капацитет】В голям контейнер може да се побере голяма част от продуктите.От една страна са разположени две поставки за чаши след с регулируеми завязками, а от друга - голям водоустойчив джоб. 【Добра изолация】Пакет за доставка на продукти, произведени от полиестер с изолация от разпенен материал и слой от водоустойчива алуминиево фолио, което осигурява отлична запазване на студ и топлина за запазване на свежестта на продуктите си.Отлична водоустойчивост на повърхността, лесно се поддава на деформации, гладки и лесни за почистване. 【Уникален дизайн】 Горния отвор с цип + преден отвор с цип.Ако и двете дупки са отворени едновременно, можете свободно да получите достъп до бутоните за нагоре и надолу.На гърдите си има каишка, за да не спадал.Презрамки са широки и дебела конструкция, за да не се даде на натоварването на рамото. 【Прилагането на】 Топлинна раница идеална за пътуване с велосипед, мотор, кола, плаж, пикник, къмпинг и доставка на храна!. Разширено размер : 15,7 "x 15" x 15".Материал : Найлон водоустойчив плат, полиестерен плат, перла памук, алуминиево фолио за изолация на топлина и студ.

Други функции

Най-добри сделки