.

.

Антена Подходящ за Ford F150 Къса Антена за камиони F250 F350, Bronco, Raptor и Dodge RAM Къса Антена-7,5 см, изработени От въглеродни влакна Къс - Изискана Опаковка в синя кутия за подар?

Антена Подходящ за Ford F150 Къса Антена за камиони F250 F350, Bronco, Raptor и Dodge RAM Къса Антена-7,5 см, изработени От

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Аксесоари за автомобилни антени 】 Което ни хареса в антената HELUE, така че това е нещо, че той е подходящ за къси антени Ford F150 (всяка серия F250, F350, Super Duty) Bronco & Raptor 1990-те години на издаване и камиони на Dodge RAM 1994-2018 години на освобождаванетоДайте висящи освежители за въздух Жасмин, които осигуряват високо качество и дълготраен аромат. 【НЕСРАВНИМ прием AM/ FM 】 Здрава гумена антена HELUE осигурява отлично приемане на AM/ FM.Улавя сигнали AM / FM в градски условия с минимален пропуск.Освен това, това не пречи на работата на вашите навигационни системи, или XM radio, или всяка друга спътникова служба от този вид.По този начин, можете да получите къса антена без да се притеснявате за влиянието на други характеристики. 【Отличен ГЪВКАВ материал 】 Трайно на дъното, изработени от въглеродни влакна осигурява липсата на загуба на сигнала.Дъното е от въглеродни влакна държи здраво антена на съществуващите креплении антена, независимо какво.Гумена конструкция премиум-клас осигурява повишена устойчивост на атмосферни влияния, могат да издържат на високи температури през лятото.За инсталиране на антени не се изискват никакви инструменти.Инсталирането отнема само минута. 【Защита от автомивка 】 Гъвкава гумена антена HELUE височина 7/9/10дюймов е най-подходящ за автомивка. Оптимизирана смяна на къса антена осигурява нисък профил.Вместо извисяващите стандартна антена, къса антена на сравнително много по-приятно на вид, и това увеличава визуална естетика на вашето пътуване. 【ОБЕЩАНОТО качество на продуктите 】 Антена HELUE гъвкава и може удобно да се наведе от страна на страна без никакви повреди основата на антената или точка за свързване.Перфектен нов дизайн, придающий на вашето пикапу креативността и крутости. 【Аксесоари за автомобилни антени 】 Което ни хареса в антената HELUE, така че това е нещо, че той е подходящ за къси антени Ford F150 (всяка серия F250, F350, Super Duty) Bronco & Raptor 1990-те години на издаване и камиони на Dodge RAM 1994-2018 години на освобождаването.Дайте висящи освежители за въздух Жасмин, които осигуряват високо качество и дълготраен аромат. 【НЕСРАВНИМ прием AM/ FM 】 Здрава гумена антена HELUE осигурява отлично приемане на AM/ FM.Улавя сигнали AM / FM в градски условия с минимален пропуск.Освен това, това не пречи на работата на вашите навигационни системи, или XM radio, или всяка друга спътникова служба от този вид.По този начин, можете да получите къса антена без да се притеснявате за влиянието на други характеристики. 【Отличен ГЪВКАВ материал 】 Трайно на дъното, изработени от въглеродни влакна осигурява липсата на загуба на сигнала.Дъното е от въглеродни влакна държи здраво антена на съществуващите креплении антена, независимо какво.

Други функции

Най-добри сделки