.

.

Калъф SURITCH за iPhone 12 /Калъф за iPhone 12 Pro, Вградена Защитно фолио за екрана, Защита на цялото тяло, устойчив на удари Здрава Броня, Защитен калъф за iPhone 12/12 Pro 6,1 инча, Златн?

Калъф SURITCH за iPhone 12 /Калъф за iPhone 12 Pro, Вградена Защитно фолио за екрана, Защита на цялото тяло, устойчив на удари Здрава

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【Съвместимост и гаранция】 е съвместим само с i Phone 12/12 Pro моля, потвърдете модела на телефона преди закупуването.Ако имате някакви нужди или проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще да работи над решение на вашите проблеми.На SURITCH се покрива от гаранцията за срок от една година. 【Вградено защитно фолио за екрана】Защитен калъф включва предния капак с вградено защитно фолио за екрана, която предпазва вашия дисплей от надраскване, без това да повлияе на чувствителност към прикосновениям. (Съвет : Моля, повдигна синята обвивка със защитно фолио преди да използвате. 【Практично и елегантно съчетание на】 Той е изработен от омекотяване материал и е защитен перлено бял дизайн на устните, както и елегантна фигура на гърба на капака, осигуряващ надеждна защита на вашия телефон при запазване на красотата на вашия телефон. 【Тънък и елегантен】 Плътно прилепнала към i Phone 12 / 12 Pro. елегантен и лек, осигурява разумна защита, тъй като не е твърде тежък.Гладката повърхност не само прави телефона по-удобен и лесен за задържане, но и значително улеснява неговата полагане в джоба или екстракт от него в сравнение с други чехлами. 【Точни деколтета】 Нашия защитен калъф за i Phone 12 / 12 Pro със затворени бутони има точни деколтета, за говорител, камера, светкавица и други функционални портове, осигуряване на задоволителна тактилна обратна връзка и осигурява лесен достъп до всички портове и переключателям. 【Съвместимост и гаранция】 е съвместим само с i Phone 12/12 Pro. моля, потвърдете модела на телефона преди закупуването.Ако имате някакви нужди или проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще да работи над решение на вашите проблеми.На SURITCH се покрива от гаранцията за срок от една година. 【Вградено защитно фолио за екрана】Защитен калъф включва предния капак с вградено защитно фолио за екрана, която предпазва вашия дисплей от надраскване, без това да повлияе на чувствителност към прикосновениям. (Съвет : Моля, повдигна синята обвивка със защитно фолио преди да използвате. 【Практично и елегантно съчетание на】 Той е изработен от омекотяване материал и е защитен перлено бял дизайн на устните, както и елегантна фигура на гърба на капака, осигуряващ надеждна защита на вашия телефон при запазване на красотата на вашия телефон. 【Тънък и елегантен】 Плътно прилепнала към i Phone 12 / 12 Pro. елегантен и лек, осигурява разумна защита, тъй като не е твърде тежък.Гладката повърхност не само прави телефона по-удобен и лесен за задържане, но и значително улеснява неговата полагане в джоба или екстракт от него в сравнение с други чехлами.

Други функции

Най-добри сделки