.

.

DOITOOL Възрастни Регулируеми Оранжеви Памперси и Гащи, Полагане на Възрастни Жени, Впитывающая Писоар, Лепкава материя За панталони, Хирургия За инвалиди, Възрастни ?

DOITOOL Възрастни Регулируеми Оранжеви Памперси и Гащи, Полагане на Възрастни Жени, Впитывающая Писоар, Лепкава материя За панталони,

BGN 14.24

Брой продукти
На склад

Кърпа памучниПамперс за възрастни със защита от течове : е Изработена от материали стабилно качество, може да се използва повторно и се пере без деформация.Спортни панталони за възрастни : Освен това, пъхтя крака са устойчиви, за да се осигури херметично комфорт и сигурност.Пелените за многократна употреба : Пелена за дома : Плат от високо качество, които позволяват на хората, страдащи от инконтиненция, се чувстват като в обикновен бельо.Памперс за възрастни : водоустойчив външен плат и дишаща вътрешна не се предизвика обрив или сърбеж, удобни и бързо да изсъхне.Калъф за подгузника за възрастни : Еластични материали, приятни за кожата, дишаща, комфортна, което е практично, vi, памучни Кърпи.Памперс за възрастни със защита от течове : е Изработена от материали стабилно качество, може да се използва повторно и се пере без деформация.Спортни панталони за възрастни : Освен това, пъхтя крака са устойчиви, за да се осигури херметично комфорт и сигурност.Пелените за многократна употреба : Пелена за дома : Плат от високо качество, които позволяват на хората, страдащи от инконтиненция, се чувстват като в обикновен бельо.Памперс за възрастни : водоустойчив външен плат и дишаща вътрешна не се предизвика обрив или сърбеж, удобни и бързо да изсъхне.Калъф за подгузника за възрастни : Еластични материали, приятни за кожата, дишаща, комфортна, което е практично, vi, на Помещение и включва 1 х пелена Характеристики -Материал : Кърпи, изработени от памук, плат нощен памперс-Подходящ за прикован към леглото пациенти, хора на средна и в напреднала възраст, както и на хората с ограничена подвижност пелена за възрастни, за дома. -Използване на материали с постоянно качество, може да се използва повторно и се пере без деформации, без да се създава изтичане на информация за бельо на възрастните хора. -Отлично качество на изработка и фини детайли осигуряват популярност и издръжливост многократно подгузника. -Еластичен вътрешен слой абсорбира влагата и запазва панталони-памперси за възрастни за суха, без странични протеканий. -Размер : 36,00 X32,00 X0,50 см. / 14,15 X12,58 X0, могат да се перат пелените за възрастни хора. -Водоотблъскваща външна част, вътрешна отвътре по-мека и дишаща, което прави пелена удобен за носене у дома. -Цвят : оранжево Лепкава пелена за възрастни Информация за стоки Антипротекающий пелена за възрастни хора Не причинява вреда, затова той няма да раздразнят кожата ви, удобен и безопасен за използване.

Други функции

Най-добри сделки