.

.

Плоска Бутилка за вода - Бутилка за вода в чантата си - Тънка Пластмасова Бутилка за вода A5 A6 - Преносим Прозрачна Множество Запечатани Бутилка за вода - Квадратна Бу?

Плоска Бутилка за вода - Бутилка за вода в чантата си - Тънка Пластмасова Бутилка за вода A5 A6 - Преносим Прозрачна Множество Запечатани

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Нов плосък дизайн】 Плоска бутилка за вода за чантата е лека, тънка и здрава, много подходящ за вас, вашето семейство и вашите приятели, има квадратна форма, подобна на книга 【Екологично и модерно】 Плоска бутилка помага за промяна на представа на обществеността за многократна употреба бутилки за вода, произведени от висококачествен AS, РР и силикон, здрави и безопасни за употреба. 【Удобна переноска】 Бутилка за лаптоп наистина удобно в переноске, нейният размер е 420 мл и 350 мл, което напълно отговаря на вашите нужди, тя е с размерите на лист хартия, формат А5 или А6. 【Широко приложение】 Плоска бутилка за вода, подходящ е за вътрешна и външна употреба, идеални за катерене, партита и училища, лесно да се побере в една чанта, раница, чанта, дамскую чанта и т. 【Отлични идеи за подаръци】 Бутилка вода в чантата си - един чудесен подарък за близки, приятели, любовници и т., благодарение на които ще е добре да се пие и да се насладят на здравословен начин на живот, е подходящ за днешния напрегнат, но здравословен начин на живот.Описание : Плоска бутилка за вода помага за промяна на общественото представа за бутилки за вода за многократна употреба използване и допринася за създаването на по-по-зелено общество. Изработен от висококачествен AS, РР и силикон. Здрав и безопасен за използване.Лесно се побират в една чанта, раница, чанта, дамскую чанта и т. Свойства : Име на продукта : Плоска бутилка за вода Капацитет : A5 420 мл (край на 480 мл) A6 350 мл Технически характеристики на : A5 около 217 * 127 * 32 мм/8.26 в A6 около 193* 105* 32 мм/7.26 Материал : хранително-вкусовата AS, PP, силикон Цвят : синьо-розово-червен, кафяв, зелен, бял Опаковъчен лист : 1 * плоска бутилка.

Други функции

Най-добри сделки