.

.

Alipis Ракита, Бамбук Кошница за плодове Кошница за списания Кошница за съхранение на Водорасли Кошница за плодове Ракита Купа за Плодове употреба за плодове Настолн?

Alipis Ракита, Бамбук Кошница за плодове Кошница за списания Кошница за съхранение на Водорасли Кошница за плодове Ракита Купа за Плодове употреба

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ПЛОДОВЕ - Красив, лесен, но практичен, стилен дизайн, поставен в ъгъла на семейството, добър визуален ефектКОШНИЦА от РАКИТА от МОРСКА ТРЕВА - Висока ефективност, вашият първи избор, красив външен вид.Всяка ракита кошница ще ви донесе трайно удоволствие.РАКИТА, КОШНИЦА за ПЛОДОВЕ е по - Висококачествен материал, безопасен и ;. КОШНИЦА за СУШЕНЕ - Изтънчен дизайн, форми, и може да се използва не само като кошница за съхранение, но също и като украса домашна среда;.КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на МАСА - многофункционална, универсални и удобни за съхранение на малки предмети.КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ПЛОДОВЕ - Красив, лесен, но практичен, стилен дизайн, поставен в ъгъла на семейството, добър визуален ефект.КОШНИЦА от РАКИТА от МОРСКА ТРЕВА - Висока ефективност, вашият първи избор, красив външен вид.Всяка ракита кошница ще ви донесе трайно удоволствие.РАКИТА, КОШНИЦА за ПЛОДОВЕ е по - Висококачествен материал, безопасен и ;. КОШНИЦА за СУШЕНЕ - Изтънчен дизайн, форми, и може да се използва не само като кошница за съхранение, но също и като украса домашна среда;.КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на МАСА - многофункционална, универсални и удобни за съхранение на малки предмети.Списък на пакетите 1 x количка Функции -Материал : Бамбук ракита кошница за плодове. -Размер : Около 23x23x8,5 см / 9,04x9,04x3,34 инча Сплетен бамбук тава. -Това също може да бъде бамбук кошница за измиване на зеленчуци, Latticework кошница. -В него могат да се съхраняват много предмети и да се спести много място за плотове в кошницата за зеленчуци. -Впечатляващ дизайн и красиво декорирана кошница за сервиране на предястия. -Цвят : Зелена Кошница за подаване на хляб. -Изработена от бамбуково материал, кошница за хранене ръчно изработени. -Красива, просто, но практично, стилен дизайн, поставен в ъгъла на семейството, добър визуален ефект Кошница за закуски.Описание на продукта Плот за зеленчуци кошници Красива форма, може да служи за декорация на дома, хотела и магазина.сплетен тава Е бамбук кошница за багаж, която може да се използва известно време. плетени кошници за съхранение Чудесен контейнер за съхранение на плодове, закуски, никаква всячины или други малки предмети.Бамбук кошница за плодове Проста и здрава, този предмет се различава изискан качество на изработка.

Други функции

Най-добри сделки